Sneak peek: stylist Fietje in Houten

beeld vtwonen Beeld

Stoer en stevig, dat is de woonstijl van vtwonen stylist Fietje Bruijn. Ze kijkt altijd naar de indeling, want in een huis moet geleefd worden. In aflevering 3 van ‘Weer verliefd op je huis’ is opnieuw een make-over van haar hand te bewonderen. En geloof ons: dat wil je komende zondag hoe dan ook zien.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Brenda van Leeuwen
Beeld vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Brenda van Leeuwen

Happy place

In aflevering 3 verzorgt stylist Fietje de make-over bij Joey, Miranda en hun zoontje Milan (3 maanden) in Houten. Joey en Miranda wonen al een paar jaar in Houten, maar ze voelen zich nog steeds niet thuis in hun eensgezinswoning. Door een grote verbouwing hebben ze van alles geprobeerd te veranderen, maar het lijkt wel alsof ze alleen maar verkeerde keuzes hebben gemaakt. De keuken waar ze ooit zo verliefd op waren, maakt dat ze er samen niet uitkomen met de indeling. Tel daarbij op dat hun woonsmaken mijlenver uit elkaar liggen. Hij gaat het liefst voor een ‘boerderijstijl’, met veel hout en donkere kleuren, terwijl zij juist happy wordt van zachte kleuren en veel licht in een huis. Stylist Fietje combineert beide smaken en zet wederom een prachtige make-over neer. Je ziet de metamorfose deze zondagavond om 18:55 uur op SBS 6.

Psst, nog even dit…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond als allereerst de informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Marianne Luning

Lees verder onder de advertentie