Win: een kant-en-klare tuin DIY

Zo mooi, de DIY tuinmeubels uit de nieuwe special vtwonen TUIN! Heb je zelf twee linkerhanden? Dan hebben we goed nieuws: je kunt nu 1 van de 3 DIY-projecten winnen.

vtwonen TUIN 02 | Win: diy tuinmeubel loungebed
Het loungebed
vtwonen TUIN 02 | Win: diy tuinmeubel keukenblok
Het keukenblok
vtwonen TUIN 02 | Win: diy tuinmeubel partytafel
De partytafel

Dit kun je winnen

Bij aanschaf van vtwonen TUIN 02 maak je kans op één van de drie DIY’s. Je kunt een partytafel, loungebed of keukenblok winnen. Alle drie de items geven de tuin met hun strakke ontwerp en witte hout instant zomer vibes. Aan de partytafel zit een pergola bevestigd, waardoor de tafel niet alleen een ontzettend romantische look heeft, maar ook een fijne schaduwplek vormt wanneer er een doek over gedrapeerd wordt. Het loungebed wil je deze zomer niet meer verlaten: ’s ochtends drink je er je koffie, ’s middags houd je er een siësta en ’s avonds borrel je er met familie of vrienden op. Buiten een maaltijd in elkaar zetten wordt een feestje met het fijne keukenblok, waarin- en aan alle ruimte is voor keukengerei en servies.

Zo maak je kans

Kans maken op deze fantastische prijs is veel makkelijker dan zelf een DIY-project in elkaar zetten. In de nieuwe vtwonen TUIN vind je de unieke code op pagina 59. Met deze code maak je via onderstaand formulier kans op één van de drie DIY’s naar keuze. Succes!

Snel een vtwonen TUIN scoren? Bekijk hier een sneak peek van het nummer, koop hem in de winkel of bestel gemakkelijk en zonder verzendkosten een nummer online.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

nog meer: tuinieren