vtspreekuur: wat doen we met groen?

beeld vtwonen Beeld

Buiten hebben de planten het maar moeilijk met de kou en winterse buien, reden te meer om binnen lekker te pronken met groen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Maar welke planten en bloemen passen bij jou en je huis? Hoe zorg je ervoor dat je extra lang plezier van bloemen hebt? Wat zijn de nieuwste plantentrends en hoe laat je ze schitteren in huis? Je kunt al je vragen over groen stellen tijdens het vtspreekuur op dinsdag 19 februari van 11 tot 12:30 uur. Op de redactie zitten vtwonen stilist Frans Uyterlinde en groenspecialist en fotostilist Elize Eveleens voor je klaar om alle vragen te beantwoorden die via Facebook en Twitter binnenkomen.

Hoe werkt het #vtspreekuur?

Op Twitter: Als je een vraag hebt, kun je deze twitteren met de hashtag #vtspreekuur. Bij elke vraag die gesteld wordt en elk antwoord dat gegeven wordt tijdens het twitterspreekuur wordt de hashtag #vtspreekuur geplaatst. Zo kun je gemakkelijk alle vragen en antwoorden terugvinden.
Op Facebook: Je kunt nu al je vraag stellen op onze Facebook-wall. Ga naar Facebook.com/vtwonen, word fan en plaats je vraag op de wall van vtwonen. Tijdens het vtspreekuur wordt je vraag beantwoord.

Lees verder onder de advertentie

Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman