Vind een hovenier

Een hoveniersbedrijf helpt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van je tuin. Dus heb je grootse tuinplannen of zoek je iemand die kan helpen met het onderhoud? Zoek dan een hovenier bij jou in de buurt via onze nieuwe tool!

Walhalla hoveniers_420

Alleen échte professionals

Samen met Walhalla hebben we een oplossing gevonden om gemakkelijk een hovenier te vinden bij jou in de buurt. Professionele vakmensen tonen bij Walhalla hun projecten om jou te inspireren én vooral om te laten zien wat de kwaliteit van hun werk is. Wanneer jij een project mooi vindt kun je eenvoudig zien wie dit gerealiseerd heeft en direct de contactgegevens vinden.

Vind een hovenier

Er zijn veel offerte- en prijsgedreven verzamelplaatsen voor hoveniers en consumenten waar het werk van de vakmensen ondergeschikt is. Dat is jammer, want het werk is juist het belangrijkste. Om die reden is er nu een tool waar hoveniers echt hun eigen werk kunnen presenteren. Er zijn tienduizenden vakmensen in Nederland, dus hoe weet je nou welke je moet hebben? Dankzij Walhalla wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker.

Bron: Fotografie De Rooy Hoveniers

nog meer: tuinieren