WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Op naar een sfeervolle zomer!

In samenwerking met LaDora

De zon heeft Nederland weer gevonden. Tijd om jouw terras zomerklaar te maken, zodat je heerlijk ontspannen kunt wegdromen. Fantaseren over Griekse eilanden met een azuurblauwe zee, eindeloze Italiaanse stranden en de heerlijke lavendelgeuren in de France Provence. LaDora heeft deze heerlijke mediterrane inspiratie gebruikt als basis voor hun nieuwe collectie.

LaDora parasol

Kleurrijke parasols

Als je vrij bent, wil je genieten. In de zomer doen we dat het liefste buiten. Een parasol is dan onmisbaar om jezelf te beschermen tegen de zon. Daarnaast kun je een parasol gebruiken om een kleurrijke personal touch aan je terras toe te voegen. De LaDora parasols zijn altijd afgewerkt met een bies in een afwijkende kleur. Dit zorgt voor een mooi, grafisch effect.

Kleine moeite, groot effect!

Buitenruimte wordt steeds vaker onderdeel van onze leefruimte: Een verlengstuk van de woonkamer. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. Dit innovatieve, high-design geweven kleed is weerbestendig en kleur- en slijtvast. Het kleed kan dus de gehele zomer buiten blijven liggen. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef jouw loungehoek de perfecte, luxe finishing touch!

Wil jij ook van jouw terras, tuin of balkon jouw eigen speciale vakantieplek maken? De producten van LaDora zijn verkrijgbaar bij Intratuin.

nog meer: tuinieren