WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Buitentapijt op terras, balkon of dak

Haasten om nog een goed plekje op het strand te vinden – dat kan natuurlijk. Maar op je eigen buitentapijt is het net zo lekker woelen met je tenen. En de cappuccino, die is er ook precies goed. Wij selecteerde de tofste buitentapijten voor op je dak, terras of balkon.

buitentapijt

Tuin als tweede huiskamer

Met de juiste decoratie maak je van je tuin, balkon of dakterras een tweede huiskamer. Buitentapijten zijn daarvoor ideaal, je loop zo op je blote voeten naar buiten! Een buitentapijt is warm aan je votene en ziet er gezellig uit. Weg met die lelijke betonvloer van je balkon of iets te oude sierbestrating op je terras.

Buitentapijt: lekker knus

Een buitentapijt is lekker knus. Gezelig en warm en vaak ook kleurig, voor het echte zomergevoel. Combineer je buitentapijt met mooie kussens en plaids voor een zwoele zomeravond!

Kleine moeite, groot effect!

De buitenruimte wordt steeds vaker onderdeel van onze leefruimte: een verlengstuk van de woonkamer. Het LaDora buitenkleed speelt perfect op deze trend in. Dit innovatieve, high-design geweven kleed is weerbestendig en kleur- en slijtvast. Dit kleed kan dus de gehele zomer buiten blijven liggen. In no time verander je een saai, betonnen balkon of een ongezellige hoek van de tuin in een stijlvolle zitplaats. Geef jouw loungehoek de perfecte, luxe finishing touch! Dit kleed is verkrijgbaar bij ao Intratuin. Buitentapijten kun je ook kopen bij vtwonen en bij IKEA. Zoek je meer meubels en woonaccessoires?

Je vindt ze op vtwonen.

Bron: Fotografie Bob Eshuis

nog meer: tuinieren