WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tuinliefhebbers opgelet: vtwonen lanceert @vtwonentuin

Er is geen beter moment dan nu – de voorzichtige start van de lente – om je volledig op het buitenleven te storten. Daarom lanceren we voor onze tuinfans een nieuw Instagram-account dat volledig in het teken staat van buitenruimtes. Van tuininrichting tot snoeitips, @ vtwonentuin zorgt voor een dagelijkse portie groen!

tuin met veel planten rotan stoel en glazen kas
Grijze gieter, groene lamp, emmer (Burbri Antiek). Kunstboom, groene ton, kunstplant, mintgroene pot (De Weldaad). Bezem (Mijn Stijl). Borstel (HAY). Groene theedoek (Dille & Kamille). Tafel en kleine kas (Combitex). Stoel (Household Hardware) Kussens, onderzetter grijze pot (vtwonen.nl). Diverse witte potten (Linda’s hoekje). Stalen vaas (Raw Materials).

Welkom bij @vtwonentuin

Als zou kunnen, zaten we het liefst de hele dag buiten. Omgeven door groen, luisterend naar het geruis van de wind door de bomen, dát is pas genieten. Het is dan wel zaak om onze buitenruimte weelderig en gezond houden. Hoe je dat doet en de boel tegelijkertijd stijlvol houdt, leer je met behulp van alle artikelen op vtwonen.nl/tuinieren. Om de informatie nu nóg makkelijker bij onze lezers te krijgen, lanceren we een nieuw Instagram-account, speciaal voor tuinliefhebbers: vtwonentuin.

Wat vind je op @vtwonentuin?

  • Blijf op de hoogte van alle belangrijke tuinmomenten met de tuinkalender. Komt er een belangrijk snoeimoment aan? Is dit dé week om bollen te planten? vtwonentuin zorgt ervoor dat je bovenop deze data zit.
  • De tuin mag er natuurlijk ook knap uitzien. Laat je inspireren door onze prachtige tuinstylings.
  • Welke gieter is praktisch én stijlvol? Wat is een fijne loungebank? Welke plantenbakken zijn in de aanbieding? Ook voor de leukste tuinshoppings zit je bij @vtwonentuin goed.
  • Gluren over de heg bij de buren, wie houdt er niet van. Voelt dat ongemakkelijk? Wij spieken voor jou en leiden je rond door schitterende tuinen met onze buitenkijkers.
  • Hoe deel je de tuin praktisch en mooi in? Is dat een vraag waar je zelf niet uitkomt en die je graag aan een professional zou willen stellen? We delen regelmatig kant-en-klare tuinontwerpen van gerenommeerde ontwerpers.
  • En natuurlijk vind je ontelbaar veel tips en tricks voor het tuinieren. Van snoeitips tot tegeltricks, volg ons om te leren tuinieren.

Volg je ons?

Ga je ons volgen? Leuk! En als je zelf een tuin hebt waarvan anderen groen van jaloezie zien, deel hem op Instagram met de hashtag #vtwonentuin. We zijn benieuwd naar jullie paradijzen! Voor nog meer tuininspiratie lees je onze tuinspecials. Nummer drie komt er binnenkort aan, dus houd onze social media-kanalen, website en nieuwsbrieven in de gaten om hem niet te missen.

nog meer: tuinieren