WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De Wiltfang

Tuinwinkel De Wiltfang is dé specialist op het gebied van tuingereedschappen. Deze tuinwinkel verkoopt vooral via de zeer uitgebreide webshop, maar kan ook bezocht worden op de vestiging in Maartensdijk.

Tuinwinkel De Wiltfang

Als specialist in tuingereedschappen biedt De Wiltfang professionele tuinartikelen voor de tuinliefhebber en de tuinprofessional. Met veertien jaar ervaring kan men hier ook terecht voor een goed advies.

Gereedschappen

Voor kwalitatief hoge tuingereedschappen kun je bij tuincentrum De Wiltfang goed terecht. Veel professionele tuiniers kopen dan ook hier hun gereedschappen. De Wiltfang is constant op zoek naar verbetering van producten en ontwikkelt ook zelf nieuwe gereedschappen. Door de jaren lange ervaring kunnen ze zorgen voor de juiste producten in de ideale vorm. Gereedschappen die ze verkopen zijn onder andere spaden, spitvorken, schoffels, harken en handgereedschap. Stuk voor stuk stevige producten van hoge kwaliteit die lang mee zullen gaan.

Meer tuinproducten

Het tuincentrum biedt naast gereedschappen ook veel andere producten die een tuinier nodig heeft. Bijvoorbeeld gieters, sproeiers, ladders of bezems. Daarnaast kun je hier ook terecht voor de juiste werkkleding zoals handschoenen en laarzen. Ook hebben ze veel producten voor de moestuin, zoals complete plantenkassen. Ook het assortiment aan kindergereedschappen is de moeite waard. Kleinere aangepaste gereedschappen die het leuk maken voor de kinderen om te gaan tuinieren.

Duurzaamheid

De Wiltfang is een kleine organisatie die wordt gerund door professionals met een passie voor tuinieren. De tuinwinkel vindt duurzaamheid belangrijk en wil daarom het gebruik van handgereedschappen stimuleren. Elektrische gereedschappen zul je hier dus niet of nauwelijks vinden. De producten die ze verkopen zijn kwalitatief hoog en gemaakt van mooie, duurzame materialen. Daarnaast geeft De Wiltfang graag advies over onderhoud van gereedschappen, waardoor deze jarenlang mee kunnen gaan.

Workshops

Bijzonder aan deze tuinwinkel is dat ze ook verschillende workshops bieden. Hier kan van alles geleerd worden op het gebied van tuinieren. In één dagdeel wordt alles uitgelegd over het gekozen onderwerp. Doe bijvoorbeeld mee aan een workshop gereedschaponderhoud, haardhout, vierkantemetertuinieren, zaaien en kweken of de workshop beplantingsplan maken. Voor de tuinworkshops schrijf je je in via de website.

De Wiltfang bezoeken

De tuinwinkel verkoopt vooral via de online webshop, waar werkelijk alles voor tuinieren verkrijgbaar is. Je kunt ook een bezoek brengen aan hoofdvestiging  in Maartensdijk waar alle artikelen bekeken en geprobeerd kunnen worden. Daarnaast is De Wilfang ook vaak te vinden op tuinbeurzen. Op zoek naar een ander tuincentrum? Wij bieden ook informatie over de volgende tuincentra: Intratuin, Overvecht, Groenrijk, BoerenBond-Welkoop, Ranzijn, Coppelmans, Life & Garden.

Meer informatie over tuinwinkel De Wiltfang is te vinden op de officiële website.

nog meer: tuinieren