kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tuinscheurkalender 2013

Met veel gevoel voor humor geven Paul Geerts en Romke van de Kaa je handige en interessante informatie over alles wat met tuinieren te maken heeft. De tuinscheurkalender 2013 is daarmee het perfecte groene cadeau voor dit najaar.

tuinscheurkalender-2013

Zelfs als je geen tuin hebt, zijn de prachtige tuingedichten, de humoristische verhalen, de boeiende citaten en lekkere recepten leuk om te lezen. Daarnaast krijg je als tuinier of balkonbezitter dagelijkse tips zodat je precies weet wanneer je jouw planten in de tuin moet snoeien, wanneer je kunt gaan zaaien in de kas of moestuin en welke verzorging nodig is voor de beplanting op jouw balkon.

Paul Geerts schrijft ook voor de tuintijdschriften Tuinen van Eden, Gardens Illustrated, Onze Eigen Tuin, Hobbytuin en publiceerde daarnaast verschillende bloemlezingen op tuingebied. Samen met Romke van de Kaa is hij auteur van de tuinscheurkalender die is verschenen bij uitgeverij Atlas Contact. Romke van de Kaa is vooral bekend om zijn tuinboeken Buiten de perken, De getemde wildernis, Geluk is een grasveld, Alles kan wachten en zijn laatste boek Verwilderen.

De scheurkalender is nu voor €13.50 verkrijgbaar bij de boekhandel.

nog meer: tuinieren