WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Trendsetter

Deze stoere regenlaarzen zijn ideaal om door tuinen te struinen. Lekker vrouwelijk en vooral goed waterdicht.

Nooit gedacht nog eens een trendsetter te kunnen worden! Ik ben vaak in tuinen te vinden. Mijn eigen tuin natuurlijk en dan is mijn uiterlijk van ondergeschikt belang. Maar ook wel in tuinen van anderen, om te fotograferen of gewoon privé om te bezoeken. In dat geval besteed ik meer aandacht aan mijn uiterlijk, maar blijft ‘praktisch’ een grote rol spelen.

Ik was dan ook blij toen ik deze laarzen tegenkwam op internet. Stoer, met een beetje vrouwelijke blingbling, maar vooral bestand tegen wat nattigheid. Gelijk besteld en wat bleek: ik ben de eerste in Nederland die ze heeft!

Mooie laarzen

Mijn Posh Wellies komen uit Engeland en worden geïmporteerd door een paar ondernemende zusjes. Dat bleken ook de meiden achter de vrolijke Bostonlaarzen te zijn. Ooit waren de zussen Maria en Thea Tielemans in Amerika. Daar zagen ze vergelijkbare kleurrijke laarzen die ze niet kochten, in de veronderstelling dat ze wel in Nederland verkrijgbaar zouden zijn. Dat bleek niet het geval en dus lieten ze ze maken in China. Ze bestelden heel stoer en vol vertrouwen een hele container. Terecht, is inmiddels gebleken, want ze zijn met de derde container bezig!

De Bostons hebben een iets verhoogde hak, voor spitten in de tuin wat minder handig, maar heel geschikt om van je tuin te genieten als het gras nog niet droog is en… je wordt er vanzelf vrolijk van. Met de stoere Posh Wellies hebben ze weer een bijzondere laars binnengehaald. Waarmee ik een trend heb gezet, vast en zeker!

m1myc09qlhhc

nog meer: tuinieren