WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Pluktuinen op Nederlandse bodem

Zelf bloemen plukken of een boeket samenstellen? Of je eigen bakje vullen met aardbeien? Het kan! Op Nederlandse bodem vind je genoeg pluktuinen. Wij delen drie pluktuinen.

Pluktuinen

Annemieke’s Pluktuin

In de tuin van Annemieke in Hillegom kijk je je ogen uit. Je vindt er meer dan 100 soorten bloemen, waaronder de bloemsoorten waar de Duin- en Bollenstreek bekend om staat. Maar er zijn nog veel meer soorten en kleuren te vinden. Kies de mooiste bloemen uit en stel zelf een boeket samen. Of kom alleen genieten van het kleurenpalet.

De Kneppeltuin

Pluk zelf je fruit en bloemen! Bij de Kneppeltuin staan bakken en scharen klaar om fruit en bloemen te plukken. Vul je eigen bak met aardbeien, bessen, frambozen of stel een eigen boeket samen van snijbloemen. Moe geworden van het plukken? Rust onder het genot van een kop koffie of thee even uit op het terras.

De Bloempluktuin

De bloementuin van Bloempluktuin is een parkachtige tuin waar je een grote variatie aan vaste en eenjarige bloemen vindt. September is ook nog eens een speciale maand. De bloemen beginnen aan hun tweede bloei en met lampionnen wordt meer sfeer gecreëerd in de tuin. Gezellig!

nog meer: tuinieren