WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak een palletschommel

Met mooi weer willen we allemaal lekker naar buiten. Voor de kids is het dan geweldig om lekker te kunnen schommelen. Een ook volwassen kunnen genieten op deze fijne pallet schommel.

pallet-schommel-maken
Is het een schommel of toch meer een schommelbank? Wat je er ook mee doet, met dit item in je tuin kun je genieten. Deze mooie pallet schommel is bedacht door Rosandra Ferri van Mommo Design. Voor haar kinderen ontwerpt ze allerlei leuke dingen die ze vervolgens op haar blog plaatst. Leuk dus als je kinderen hebt!

Pallet schommel maken

Je kunt deze schommel maken van een pallet. Zorg wel voor een goede stevige pallet, spijker hem anders nog even extra goed in elkaar. Met goed dik stevig touw en karabijnhaken (die geschikt zijn voor klimmen) kun je hem goed stevig ophangen. Hang hem bijvoorbeeld aan een boom. Maak het af met een klein matras en fijne kussen en je kinderen kunnen heerlijk relaxen!

Hang de schommel niet te hoog en het liefst boven een zachte ondergrond zoals een gazon. Let ook goed op of de tak waar je hem aan ophangt stevig genoeg is!

Bron: Rosandra Ferri

nog meer: tuinieren