WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kleur zelf de tuinen van Bingerden

Als tuinliefhebber heb je vast wel eens van Bingerden gehoord. Twintig jaar lang vinden hier in juni de Internationale Kwekerijdagen plaats. En om die mijlpaal te vieren, is er een zeer bijzondere crowdfundingsactie gestart! 

Bingerden kwekerijdagen kleurboekinternationale kwekerijdagen bingerden

Internationale Kwekerijdagen

De Internationale Kwekerijdagen vinden plaats op landgoed Bingerden, de tuinen worden dan opengesteld voor publiek. En kwekers uit binnen-en buitenland bieden deze dagen hun mooiste planten aan. Dit jaar zijn de Internationale Kwekerijdagen op 17, 18 en 19 juni.

Kleurboek van Bingerden

Een tuin staat vaak bekend om veel groen en andere prachtige kleuren van planten en bloemen. Daar hoort ook zeker het landgoed van Bingerden bij. Maar voor één keer kun je de tuinen in zwart-wit bekijken en zelf bepalen welke kleuren de tuinen krijgen. Als je de crowdfundingsactie besluit te steunen, kun je namelijk een kleurboek kiezen waarvoor de tuinen van het landgoed zijn geïllustreerd door de Parijse kunstenares Laurence Mosneron Dupin. In de video, die gemaakt is voor de crowdfunding, kun je een kleine preview zien van de tekeningen. En die zien er al veelbelovend uit. 

Bingerden steunen

Liever niet kleuren, maar wel Bingerden steunen? Je kunt ook kiezen voor een kleine donatie of een grotere bijdrage waarbij je een entreekaart voor de Internationale Kwekerijdagen én een kleurboek krijgt die je bijvoorbeeld cadeau kunt geven. 

Meer informatie over de crowdfunding vind je bij voordekunst.nl, op de website van Bingerden kun je meer lezen over het landgoed en de Internationale Kwekerijdagen. 

Bron: Bingerden

nog meer: tuinieren