WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

vtwonen collectie: buitentegels voor een sfeervolle tuin

We gaan naar buiten! Nú te koop: vtwonen buitentegels. Met deze stijlvolle tegels kan ook bij jou het goede buitenleven beginnen.De solostone buitentegels zijn indrukwekkend groot in hun afmetingen en prachtig voor elk denkbaar terras. In combinatie met het slimme draagsysteem bieden deze buitentegels bovendien extra mogelijkheden. Hierdoor kun je hoogteverschillen opvangen of allerlei leidingen en kabels onzichtbaar wegwerken. Waar je ook zo weer makkelijk bij kunt als dat nodig blijkt. Mooi én praktisch!

vtwonen buitentegelsMet vtwonen buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten. Maak een lijstje met je wensen: waar wil je het liefste zitten of lekker loungen? In de zon of liever in de schaduw? Ga je voor kleine zitplekjes of liever voor een groot terras met een XL tafel voor je zomerse maaltijden met goed gezelschap? Kies je voor nieuw klassiek of juist voor strak en modern? Zo creëer je je eigen droomtuin of -terras!

vtwonen buitentegels naturelDe keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens bijzonder praktisch. En dat betekent een buitenvloer met weinig onderhoud. Geen gedoe met hogedrukreinigers meer, geen waterkringen en vetvlekken. Of die van rode wijn, koffie of andere nare vervuilers van je mooie terras. De tegels zijn easy to clean en behouden altijd en gegarandeerd hun kleur. Zelfs de felste zon verandert dat niet. Zorgeloos genieten, dat is het echte buitenleven!

vtwonen buitentegels met dessinDuostone tegels maken van je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven en naar te blijven kijken. Wil je echt iets bijzonders, dan kies je voor één van de ingetogen duostone Dessins, zoals hier dessin Floret, die een geweldig effect geeft aan je terras. Bijzondere vormen met een vintage look!

Nieuwe buitentegels

Dat wordt groots buiten leven met de nieuwste buitentegels van vtwonen. Extra groot formaat en met uistraling van natuursteen, maar mét de voordelen van keramiek. Nu bij de dealer!
Voor meer informatie of een verkoopadres bij jou in de buurt www.vtwonenbuitentegels.nl

nog meer: