WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nog geen boom? Shop een echte kerstboom gemakkelijk online

Nog geen kerstboom in de woonkamer? Niks aan de hand, naast mooie kunstbomen koop je tegenwoordig ook gewoon een echte kerstboom online. Haal het feestgevoel gemakkelijk in huis!

Kerstboom | online shoppen | vtwonen

Shop een echte kerstboom online

Er bestaan tegenwoordig steeds meer mooie kunstbomen, maar toch gaat er niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de feestdagen. Al is het alleen al voor de heerlijke geur die er vanaf komt. En hoewel het uitzoeken van de perfecte boom in de winkel er even niet in zit, zijn er online genoeg te vinden. De ultieme favoriet blijft elk jaar weer de Nordmann kerstboom. Met zijn diepgroene kleur en stevige, glanzende takken. Tegenwoordig shop je een Nordmann online in allerlei formaten en heb je ‘m met een beetje geluk snel in huis.

Alles in één

Naast een echte Nordmann vind je natuurlijk ook een heleboel andere echte kerstbomen online. Van fijnspar tot blauwspar, van extra hoog tot extra klein en van mét tot zonder kluit. Keuze gemaakt? Dan shop je er meteen een stevige standaard of pot bij, plus de mooiste pracht en praal om de boom mee te versieren.

Extra lang van de kerstboom genieten? Met deze tips voorkom je naalduitval.

nog meer: tuinieren