Nieuw: Cool Wave viooltje

beeld vtwonen Beeld

Hoe cool is dit nieuwe viooltje: het Cool Wave viooltje. Hij waait heel breed uit, waardoor hij helemaal om een hangpot heen kan groeien. Dat ziet er vrolijk uit!

Lees verder onder de advertentie

Cool Wave viooltje

Deze nieuwe, krachtige vioolsoort onderscheidt zich door de breed uitwaaierende planten met volop bloemen in veel verschillende kleurtinten. Dat maakt ze heel geschikt voor gebruik in hangmanden, in potten of in de volle grond. Ze kunnen ook nog eens extreem lage temperaturen (tot 25 graden vorst) overleven. Daardoor komt hij dus elk jaar als eerste in bloei zodra de temperaturen stijgen. Dat is dus gelijk een feestje aan het eind van de winter.

Lekker fleurig!

Marijke Helwegen is nu al een fan van de deze nieuwe, hangende violen: “Met Cool Wave violen is mijn tuin altijd fleurig.” Cool Wave violen zijn daarnaast gemakkelijk te verzorgen, bevestigt ze: “Ik geef de planten na het poten rijkelijk water en verwen ze om de week met een scheut vloeibare mest. De planten komen het beste tot hun recht op een beschutte plek in de volle zon of halfschaduw. Aan elke plant groeien zo tientallen bloemen.”

Deze nieuwe vioolsoort is vanaf half maart tot het eind van de lente verkrijgbaar bij diverse tuincentra.

Lees verder onder de advertentie