WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is jouw favoriete hangplek deze zomer

Zomer betekent feestjes in de tuin, lange strandwandelingen en uren slenteren door de straten van je favoriete stad. Maar wat ons betreft is het perfecte zomerplaatje toch echt niet compleet zonder een hangmat. Pak die cocktail en dat goede boek dat je al de hele winter aanstaart er maar vast bij, deze hangmat wordt jouw vaste hangplek deze zomer.

2016-05 vtwonen | tuin terras hangmat en stoel

Let’s relax

Nu we het toch hebben over een stressvrij gevoel: tegenwoordig hoef je niet eerst op zoek te gaan naar twee bomen, palen of muren om een hangmat op te hangen. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Fatboy Headdemock met standaard, dan heb je dus helemaal niets nodig om de hangmat op te hangen. Hij wordt namelijk geleverd met zijn eigen set poten! Dit is trouwens niet alleen handig voor boomloze tuinen en balkons, je kunt ‘m zo ook heel makkelijk verplaatsen.

LEES OOK
Zomerhuis in Ibiza stijl

Stijl of comfort?

Een hangmat is wat ons betreft één van de weinige items waarbij je eigenlijk niet hoeft te kiezen tussen stijl of comfort. Uiteraard blinken sommige exemplaren uit in stijl (kijk bijvoorbeeld naar de zomerse Ferm Living Path hangmat), maar zijn er ook juist exemplaren die op het gebied van comfort de wedstrijd met gemak winnen. Toch zal ook de meest stijlvolle variant van een hangmat altijd lekkerder liggen dan de gewone tuinstoel en zal de meest comfortabele variant altijd een meer relaxte vibe afgeven.

LEES OOK
Happy hangout: de mooiste items voor een vakantiegevoel in de tuin

nog meer: tuinieren