Theeservies in de tuin

Theeservies in de tuin is populair. Het doet het goed als voederhuisje, maar je kunt ook een theekopjestuin maken.

Theeservies in de tuin Theeservies voedertafels theeservies-tuin

Voor de vogels

Als je op Etsy zoekt naar een voedertafel is een heel groot deel gemaakt van een kop en schotel. Oud servies wordt zo hergebruikt in de tuin om de vogels te voeren. Soms bovenop een paal gelijmd, soms gehangen aan een boomtak. Deze high tea voor vogels komt voor in allerlei vormen, kijk maar eens op Pinterest.

Planten in kopjes

De Etsy shop Maggiesmicrogreens verkoopt leuke sets om spruitgroenten te kweken in servies. Maar ook complete tuintjes met servies zijn populair. Zet een plank of tafel vol met kop en schotels en laat daar bloemen en planten in groeien en je hebt een theekopjestuin. Kijk maar eens op Pinterest voor inspiratie.

Bron: 1. Rennadelux – 2. Jodyapple – 3. Meowchi

nog meer: tuinieren

Reacties:

Anoniem op 24 november 2013 om 14:03

Theeservies in de tuin. Ik klik op zelf maken om een passende uitleg. Dus niet. Breng je iets onder de aandacht van de lezers doe het dan kompleet!
1.hoe boor ik de gaatjes in het porcelijn.
2 de draadstang? die er is gebruikt hoeveel mm is die en van welk materiaal bv M6 RVS.
Bovenop het bord zit een draadbuisje + een schroefoog en onder een dopmoer. Ik denk dat je onder het bord een moertje moet doen met een schijf, die moeten ook boven en onder worden gebruikt.

op 25 november 2013 om 09:59

Hallo F. Wassercord, het artikel hierboven is geen zelfmaker, maar gaat over een trend. Het zelfmaakplan voor voederhuisje van servies vind je hier. Welk meteriaal de draadstang is kan ik voor je navragen, maar RVS lijkt mij een goede keuze. Als je meer vragen hebt hoor ik het graag. Succes!