De leukste draadloze lampen voor buiten

beeld vtwonen Beeld

De lente is begonnen en dat betekent: tijd om naar buiten te gaan! Zelf, maar ook je meubels en accessoires gaan natuurlijk mee. Als we denken aan verlichting voor buiten, komen daar net wat andere behoeftes bij kijken dan wanneer we kijken naar de lampen die we nodig hebben in ons interieur. Scrol snel verder, want we hebben al het één en ander voor je uitgezocht.

Lees verder onder de advertentie

Een lamp voor iedere gelegenheid

Met een groep vrienden buiten eten, verplaatsen naar de buitenkeuken of barbecue, napraten in de loungehoek onder de veranda… Dit vraag om een ander soort verlichting dan binnen. Verlichting die verplaatsbaar is. Een kleine draadloze lamp is de oplossing. Goed nieuws: gelukkig zijn deze in overvloed te vinden. Wij gingen voor jou op zoek!

LEES OOK
Klaar voor het voorjaar: 4x plannen maken voor tuin en terras

Waar moet je op letten?

Een draadloze lamp heeft vaak een hoog functioneel gehalte. Je laadt de lampen op (of ze werken op batterijen) en daarna gaan ze vaak uren mee. Sommige lampen winnen de wedstrijd en kunnen zelfs tot meer dan 100 uur mee gaan als ze eenmaal opgeladen zijn. De lampen uit de One collectie van het merk Humble bijvoorbeeld, die bij de laagste stand maar liefst 140 uur mee gaan! Dat brengt ons meteen bij het volgende punt: de verschillende standen. Niet alle draadloze lampen zijn voorzien van meerdere opties qua lichtsterkte, maar het is het zeker waard om hierop te letten als je op zoek bent naar een draadloze lamp voor buiten. Dimbaar licht is namelijk een waardevolle toevoeging als je op zoek bent naar een bepaalde sfeer.

Shop draadloze lampen

Tijd op te shoppen! Hieronder vind je een selectie van de leukste draadloze lampen die zowel op functioneel vlak als qua design favoriet zijn. Welke kies jij?

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Terras inrichten: met deze tips haal je het maximale uit je tuin

Shop draadloze lampen voor buiten…

Bron: beeld: fonQ

Lees verder onder de advertentie