WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3 ideeën voor extra zomergeluk

De temperatuur stijgt, de zon laat zich wat vaker zien: het is zomer! We maken ons op om naar buiten te leven. De tuin in, het terras op of naar het strand. Met deze items wordt elke zomerdag een feest. zomer geluk

Zomeridee 1

Met z’n allen buiten dineren doe je aan een lange tafel. Heel mediterraan. Een houten bank erbij is handig omdat er dan altijd nog iemand kan aanschuiven.

Zomeridee 2

Een dag werken met je voetjes in het zand? Het kan tot en met 30 september bij Ajuma in Zandvoort waar vtwonen een fijne beach office heeft ingericht. Voor je achteraan sluit in de file naar het strand, kun je ook even checken of er bij jou in de buurt geen fijn (stads)strandje is. Bekijk hier de vijf leukste stadsstranden van Nederland.

Zomeridee 3

Of je hem nou buiten of binnen ophangt: een hangmat geeft overal een zomerse vibe. Voor dat lekkere Ibiza-gevoel en natuurlijk om languit in te luieren.

Zomer geluk shoppen

zomer

Kussen van By Mölle, kussen van By Mölle, karaf van Zuperzozial, stoel van La Chaise Longue, buitendouche van Seletti, plant van Green Lifestyle Store, hammamdoek van Hammam, speaker van Piet Hijn Eek by LEFF Amsterdam, balsem van Meraki, barbecue van Bloomingville, plant van Green Lifestyle Store.

Bron: vtwonen 06-2017 | Beeld Tine K Home

nog meer: tuinieren