WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tips voor het winnen van je summer style moodboard

Voor € 7.500,- kun je zó veel interieuritems shoppen, het is om duizelig van te worden. Begin je sterretjes te zien en weet je even niet waar je moet beginnen? We helpen je op weg. Met deze tips vergroot jij je kans op het rocken van de Summer Style Quiz en het winnen van je moodboard!

vtwonen styling 06-2020 strand ajuma rieten loungebank met grijze kussens
vtwonen styling 06-2020 strand ajuma hemelbed met kussens en lampionnen
Hemelbed inclusief matras met bekleding van een oude tent, op maat gemaakt, prijs op aanvraag (com-anders.nl). Buitenbank met wit kussen, 129x51x49 cm (lxbxd) € 129,-, witte plaid € 49,99, houten schaal op pootjes € 29,99 (hm.com). Juten vloerkleed van Madam Stoltz, 150×245 cm € 295,- (vtwonen.nl). Zeegras vloerkleed, 120×180 cm € 103,25, hangende rieten lamp € 52,50, rolkussen € 39,50, grijs gedessineerd kussen € 16,-, grijze kom € 6,95 (madamstoltz.dk). Bamboe bijzettafel € 49,90, plaid op bankje € 23,95, karamelkleurig linnen kussen € 23,95 (iblaursen.nl). Thermoskan met riet € 50,99 (nordal.eu). Overig privébezit.

1. De juiste basis

De verhoudingen van de meubels in het moodboard zijn in principe op elkaar afgestemd, waardoor je meteen ziet hoe items zich qua grootte tot elkaar verhouden. Om een mooi overzicht te houden, raden wij aan om de formaten van de ruimte in te stellen op een breedte van 5,5 m en een hoogte van 2,5 m.

LEES OOK
Ontdek hier alles over de nieuwe styling tool!

2. Denk aan thuis

Ben jij de winnaar, dan win je wat er op je moodboard staat (mits de items totaal onder een bedrag van € 7.500 liggen). Kies dus de muur- en vloerkleur die lijkt op degene in je eigen huis. Ben je van plan iets te veranderen aan de basis, dan is dit hét moment om te kijken welke meubels bij de nieuwe vloer- en muurkleur passen.

3. Van groot naar klein

Een tip voor zowel het gebruiksgemak van de styling tool als het inrichten van een écht huis: begin met de grote meubels voordat je kleine meubels en accessoires toevoegt. Met een sterke basis is het makkelijker te bepalen welke kant je op wilt.

4. Bepaal een stijl

Met duizenden producten in de shop kan kiezen lastig zijn. Maak het jezelf makkelijk door vast te houden aan één stijl en stel van tevoren een kleurenpalet samen. Als je zoekt naar producten, kun je alvast items filteren die bij jouw stijl en kleurenpalet passen.

LEES OOK
Ontdek hoe hoofdredacteur Nicolette Fox haar moodboard heeft samengesteld

5. Denk: word ik hier blij van?

Mocht je de gelukkige winnaar van de Summer Style Quiz zijn, dan win jij je hele moodboard. Zorg er dus voor dat niet alleen alles op het moodboard bij elkaar past, maar zorg er ook voor dat jouw moodboard voor een glimlach op je gezicht zorgt.

6. Neem alles mee

Het leukst zijn de moodboards waarbij je een totaalplaatje kunt creëren. Bank, salontafel, vaas en leeslamp: zo bij elkaar klopt het. Maar vergeet niet dat je krijgt wat je kiest, dus heb jij al een prachtbank, dan is het niet logisch om een bank op je moodboard te zetten. Kies in dit geval bijvoorbeeld voor een comfy fauteuil of een handige servieskast.

MEER WETEN?
Lees hier alles over de Summer Style Quiz

7. Let op de kleintjes

Geld speelt hier absoluut een rol. Let erop dat je totaalbedrag niet boven de € 7.500 euro uitkomt. Heb je producten gekozen die op dit moment uitverkocht zijn? Dan worden deze bedragen niet automatisch opgeteld in het getoonde totaalbedrag in de styling tool. Tel dit bedrag er zelf bij op. € 7.500 is het maximale bedrag dat je kunt winnen, dus kom je hierboven uit, dan kunnen we de prijs niet aanbieden, mocht je onze winnaar zijn.

BEN JE ER KLAAR VOOR?
Doe mee met de Summer Style Quiz

nog meer: Summer Style Quiz