vtwonen

Win een tipi tent voor de kids

Deze stoere tipi tent is gemaakt voor avontuurlijke mini cowboys en indianen en staat garant voor uren zoet speelplezier. Zowel voor binnen als buiten. Fijn met de schoolvakantie in zicht! 

tipi tent

Winnen!

Zie jij je kinderen al avontuurlijke speeluren beleven in deze tipi tent? Vul dan snel het formulier in, hang de verkleedkleren alvast klaar en wie weet maak jij je kinderen binnenkort heel gelukkig met dit cadeau. Meedoen kan t/m 17 juli.

Gefeliciteerd V. Schmit, M. Zwijsen de tipi tent komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Debby op 15 juli 2016 om 22:34

We love Summer. Als VTwonen daadwerkelijk de slogan "VTwonen loves Summer" waar maakt is onze dochter SUMMER heeeeeeeel blij. Wie houdt er nou niet van Summer? En, op haar verlanglijstje voor haar 7de verjaardag op 18 augustus staat ook nog eens een tipi/ wigwam. Dus wij duimen, liken en delen voor SUMMER ,-)

>

Erika op 15 juli 2016 om 21:12

Ik denk dat ik m'n hond Tinus hier heel blij mee maak. Hondenmand in de tipi tent en Tinus de Borderterrier heeft z'n eigen relax plek binnen of heerlijk buiten uit de zon in de tipi tent.

>

Laura K. op 15 juli 2016 om 19:50

Heel erg leuk!! Ik weet wie ik hiermee kan verrassen :-) .. Erg handig dat het voor binnen en buiten bruikbaar is!

>

Roos op 11 juli 2016 om 07:36

Leuk kan ik een nachtje bij mijn kleinzoon gaan logeren...........samen in die TIPI tent?? Is weer eens iets anders dan we zijn gewend!!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties