Zo geef je met foto’s een persoonlijk tintje aan je interieur

beeld vtwonen Beeld Zo simpel kan het zijn. Benodigdheden: een strook zelfklevend magnetisch metaal van 10 cm breed, magneten, foto's en andere persoonlijke items. Fotografie David Matheson.
Beeld Zo simpel kan het zijn. Benodigdheden: een strook zelfklevend magnetisch metaal van 10 cm breed, magneten, foto's en andere persoonlijke items. Fotografie David Matheson.

Foto’s zijn persoonlijk en maken je huis eigen. Met deze leuke foto-ideeën kun je je bijzondere momenten op een unieke manier in je interieur verwerken. Wat is jouw favoriete foto-idee?

Lees verder onder de advertentie

Idee met foto’s

vtwonen is gek op foto’s, ze horen bij jou en maken van je huis jouw persoonlijke verhaal. In wooninsporatie vind je heel veel ideeën. Hieronder noemen we er een paar, maar kijk voor alle ideeën bij inspiratie.

Foto’s ophangen met magneten

Zo simpel kan een foto-idee zijn. Benodigdheden: een strook zelfklevend magnetisch metaal van 10 cm breed, magneten, de kiekjes en andere persoonlijke items. Op de foto zie je het resultaat.

Lees verder onder de advertentie

Nog meer opties

Waslijn
Met twee waslijnen, wat kaarten en bijzondere knipsels met beelden uit de natuur heb je een instant wisselende binnen/buitenexpositie. Zet de foto’s en illustraties vast met –hoe passend!- vogelknijpers.

Op tafel
Maak van je bureau een persoonlijke werkplek. Maak op het bureau een collage van de beelden en knipsels afgedekt met een plaat plexiglas.

Opbergen
Praktisch én mooi. Berg de (vakantie)plaatjes op in stapelbare filmblikken. Met papieren banderollen geef je per stapeltje aan waar en wanneer de kiekjes zijn genomen.

Lees verder onder de advertentie

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op vtwonen.nl

Bron: Fotografie David Matheson