vtwonen college: start nu met de online basiscursus

beeld vtwonen Beeld

Jeuken je handen om het interieur aan te pakken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan ben je de perfecte student voor vtwonen college. Dé online plek voor iedereen die van interieurstyling houdt en graag met z’n huis aan de slag wil gaan, gewoon vanaf de bank. Iedereen een vtwonen droomhuis!

Lees verder onder de advertentie
vtwonen stylist Fietje Bruijn Beeld
vtwonen stylist Liza Wassenaar Beeld
vtwonen stylist Marianne Luning Beeld
Lees verder onder de advertentie

Leren vanaf de bank

vtwonen college is dé online plek voor iedereen die van interieurstyling houdt en wel wat advies van professionals kan gebruiken – en daarvoor liever op z’n eigen bank ploft dan in de schoolbanken schuift. Dat advies krijg je van onze vtwonen stylisten, verdeeld over 8 interieurmodules vol uitdagende opdrachten, te volgen in je eigen tempo. Je hebt een heel jaar toegang tot de cursuscontent. Maar dat is nog lang niet alles: je krijgt ook toegang tot een besloten Facebookgroep waar de stylisten elke maand voor je klaarzitten om je prangende vragen te beantwoorden tijdens Live Q&A’s én waar je 24/7 terecht kunt voor feedback en advies van medecursisten.

Basiscursus: iedereen een vtwonen droomhuis

Kan jouw interieur wel een update gebruiken? Schrijf je dan nu in voor de online Basiscursus van vtwonen college en zet zelf je huis op z’n kop! Onze stylisten leren je hoe je van je eigen huis een vtwonen droomhuis maakt. Van moodboard naar droomhuis: tijdens de online Basiscursus leren de stylisten van vtwonen je alles wat je wilt weten om met je interieur aan de slag te gaan.

Lees verder onder de advertentie

Leer hoe je een goed moodboard maakt en hoe je daar een kleur- en materiaalplan uit afleidt. Ontdek waar het lichtplan voor dient en hoe je alle plannen en wensen uiteindelijk ook écht realiseert. We werken toe naar een compleet interieurplan. Indelingsdilemma? Kleurkeuzestress? Die heb je na het volgen van de 8 modules niet meer.

Investering

Voor de online Basiscursus betaal je slechts € 99,-. Daarvoor krijg je:

  • Interieurlessen verdeeld over 8 modules die je in je eigen tempo kunt volgen (binnen een jaar)
  • Per module een werkboek met uitdagende opdrachten (je kunt het werkboek downloaden & uitprinten)
  • Toegang tot heel veel inspirerend beeldmateriaal en video’s
  • Persoonlijk contact met onze vtwonen-stylisten voor interieuradvies
  • Een plek om te sparren met medecursisten (die net zoveel liefde voor interieur hebben als jij)
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Ben je erbij?

Lees hier meer over de cursus en geef je op voor de online basiscursus van vtwonen college. De inschrijving is nú geopend. Vanaf de dag van inschrijving, heb je maar liefst een jaar toegang tot de cursus. Heel veel plezier!

Bron: Fotografie Dana van Leeuwen