WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ode aan de kruk

Een ode aan de kruk, want er is bijna geen meubelstuk zo veelzijdig. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Hierdoor kun je ze in elk soort interieur en kamer kwijt. Van de woonkamer tot de keuken, en van de slaapkamer tot de badkamer. Extra handig is dat je hem niet alleen kan gebruiken om op te zitten, want de kruk kan ook prima als tafel dienen.
stoffen bank-en poef
groene slaapkamer kruk nachtkastje
badkamer

Naast de bank

Zet een krukje naast de bank, mooie plant er op, kop thee erbij, en je hebt een bijzettafel. In kleinere woonkamers zet je hem voor de bank als salontafel, zodat je zo min mogelijk ruimte gebruikt. Snel en handig. En komt er plots veel visite langs, dan haal je alle spullen van de kruk en heb je meteen een extra zitplaats. Of neem meerdere krukjes en tover ze in een handomdraai om tot een bankje.

Lamp erop

Nog geen nachtkastje bij het bed? Dan is een kruk de ideale oplossing. Met een lamp erop kun je ’s avonds nog even dat boek uitlezen in bed. Ga voor een metalen kruk in een stoere industriële kamer of juist voor een houten exemplaar voor een meer rustige romantische stijl. Zo past er een kruk bij elke slaapkamer.

Stapel op die kruk

Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, voor een kruk is er altijd plaats. Zet er een neer met een mooie plant erop. Hierdoor krijgt de ruimte gelijk meer sfeer en gezelligheid. Of plaats een kruk naast het bad. De perfecte plek om je handdoekenstapel op neer te leggen. Zo heb je ze altijd bij de hand en kan je rustig genieten van een heerlijk warm bad.
kruk shopping
Bron: vtwonen november 2015 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: styling