WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In 5 stappen een bohemien interieur

Ben je dol op het combineren van verschillende kleuren en prints, en is een naturel interieur niet voor jou weggelegd? Dan voel jij je waarschijnlijk helemaal thuis in een bohemien interieur. Veel kleur, natuurlijke materialen en items met een verhaal. Volg deze 5 stappen et voilá, je huis is helemaal bohemien.

1. Bohemien interieur: kleuren en prints

Veel kleur en vrolijke prints; daarmee zet je de eerste stap naar een bohemien interieur. Niks is te gek. Mix en match met verschillende kleuren en prints voor een interieur waar je blij van wordt.

bohemien-eetkamer

2. Opvallend vloerkleed in bohemien interieur

Een opvallend vloerkleed geeft net die bohemien twist aan je interieur, ook al is de basis vrij naturel. Een vloerkleed is niet alleen geschikt voor de vloer, maar ook voor de muur. Zo maak je van dat bijzondere vloerkleed een echte eyecatcher.

bohemien

Shop de stijl

3. Loungen in de hangmat

In dit type interieur mag een loungeplekje voor jezelf niet ontbreken. En hoe kan dat beter dan in een hangstoel of een hangmat? Hang hem op, leg er een paar tijdschriften naast en geniet van je bohemien huis of tuin.

hangmat

4. Items met een verhaal

Ieder item heeft zijn eigen verhaal. Hij is op een speciale plek gekocht, of je hebt hem gekregen van een bijzonder persoon. Geef je persoonlijke items de hoofdrol en presenteer ze bijvoorbeeld in een vitrinekast. Deze kun je ook gemakkelijk zelfmaken!

bohemian-leefruimte

5. Groen, groener groenst

Planten en bloemen zijn onmisbaar voor een dergelijk interieur. Cactussen, wilde palmplanten en gekleurde bloemen. Hoe meer, hoe beter. Zin om te shoppen? Bekijk hier ons aanbod.

bohemien-planten
nog meer: styling