WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het is weer maandag… 7 accessoires om blij van te worden

De meeste mensen hebben op maandagochtend wat opstartproblemen. Het weekend ging weer veel snel te voorbij en – zucht – wat zal de nieuwe werk- of schoolweek allemaal weer brengen? Het liefst draai je je dan ook nog een paar keer om in bed. Maar als je eenmaal fris gedoucht aan het ontbijt zit, dan toveren deze vrolijke accessoires toch een kleine glimlach op je gezicht.

Vrolijk wakker worden

Een fijne slaapkamer draagt bij aan een goede nachtrust en daardoor uitgerust wakker worden. Zorg daarom voor het allerzachtste beddengoed, voldoende ventilatie en goede verduistering. En als de wekker dan moet worden gezet, kies er dan wel eentje waar je enigzins blij van wordt. In een vrolijke kleur zoals de roze hieronder of een lamp en wekker ineen, waarmee je rustig wakker wordt.

Heb je een eigen lijfspreuk of levensmotto? Zet ‘m op een lightbox en zet deze naast je bed. Zo motiveer je jezelf om er weer een mooie dag van te maken. Meer tips voor het inrichten van je slaapkamer.

Blije koppies

Neem een voorbeeld aan deze blije koppies en maak van elke dag een mooie dag. Pluk bloemen onderweg voor deze mooie vaas, zet een vrolijke Vitra doll in het zicht en vind je sleutels altijd weer terug aan het haakje van dit grappige poesje.

Zoek je meer vrolijke accessoires voor je huis? Je vindt ze in de vtwonen shop!

Happy servies

De vtwonen happy collection doet er alles aan om je blij te maken. De hele collectie is een vrolijke combinatie van zwart en stralend wit, van theekopjes tot tafelkleed. En alle items passen zo goed bij elkaar dat je het eigenlijk niet bij eentje kunt houden. Het happy servies kun je ook mooi combineren met dit zwarte bestek.

Meer inspiratie voor je slaapkamer en gezond slapen vind je hier. Benieuwd welke slaapkamerstijl bij jou past? Doe de test!

nog meer: styling