Fotobehang, nét echt

Foto van , geprint bij  Beeld

Omdat we nou eenmaal niet allemaal in huizen vol karakter wonen: upgrade een kale muur met digitaal fotobehang. Schreeuwt jouw saaie wand ook om een statement? We zetten onze een paar favoriete prints voor je op een rij.

Lees verder onder de advertentie

XL statement

Wij zijn gek op opvallende en unieke muren. Zeker als je deze in een handomdraai op de wand aanbrengt. Voor een stoere, industriële muur hoef je niet meer in een uniek fabriekspand te wonen. Het Factory behang geeft ieder huis een industriële boost. Een schilderij van Rembrandt altijd een droom geweest? Je haalt een museumstuk met gemak in XL formaat in huis. Fotobehang is ook dé manier om waardevolle herinneringen levensgroot af te beelden.

Behang gemaakt van persoonlijke foto, geprint bij Hema Beeld
Factory behang van vtwonen Beeld

Zelf behang maken

Hou je van anders dan anders en durf je een uitdaging aan te gaan? Met twee creatieve rechterhanden én een stempel kun je zelfs je eigen behang maken door de muur te stempelen. En kijk ook nog eens de afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis terug’. In de verschillende seizoenen kwam het mooiste en meest unieke behang voorbij.

Lees verder onder de advertentie
Collectie Wallpower Rhythm ‘Broad Boards’ van  Beeld

Zelf behangen

Heb je mooi behang gevonden, maar twijfel je of je zelf gaat behangen? Het is makkelijker dat je denkt! In Help, ik ga behangen geven we je de beste behangtips plus een lijstje met alle spullen die je in huis moet hebben. Zo begin je goed voorbereid en vol vertrouwen aan deze klus.

vtwonen behangcollectie

De natuurlijke look of juist een origineel, handgetekend dessin op de muur? In de vtwonen behangcollectie vind je naast fotobehang nog veel andere prints voor je muur. Van een net-echt travertin muur tot 3D behang Arcade waarmee je door het schaduweffect een mooie dieptewerking krijgt. Ontdek hier de nieuwe collectie.

Lees verder onder de advertentie