WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Accessoires van glas is een subtiele en dankbare toevoeging in huis

Hoe klein of groot je ook woont; accessoires van glas zijn altijd een dankbare toevoeging in huis. Luchtig en subtiel geeft het glans aan elke ruimte.

Accessoires van glas: van de zachte kant

Luchtig accessoires van glas leent zich perfect om een stoere keuken zachter te maken. Zet een paar glazen deuren in het hoekige blok en laat ook erboven glas terugkomen. Oude ramen, met van dat authentieke onregelmatige glas geven een extra mooi effect. Net als een verfijnde variatie op de bouwlamp, met flinterdun glas in een ranke stalen constructie.

Accessoires van glas in de herhaling

Accessoires van glas op glas doet iets extra’s met deze zit. De herhaling versterkt, in materiaal én vorm. Met de ronde glazen lampen en een ronde glazen tafel op een rond vloerkleed is de cirkel…eh…rond. En wordt de eethoek zelfs in een grote open ruimte een eiland op zich.

3D effect

Typisch een geval van ‘veel te zien op een subtiele manier’, met die vazen, opbergbox, lamp en andere accessoires van glas. Want je kijkt er dwars doorheen naar de volgende eyecatcher. Door de transparante vaas heen zie je de bank, door het glaswerk op de vensterbank kijk je nog steeds naar buiten. Het geeft de zithoek een verrassende gelaagdheid.

Ruiten troef

Wel afgesloten, niet opgesloten. Dat is een van de voordelen van tussendeuren met glas. Vervang je een dichte deur door eentje met veel glas, dan kun je van een kleine donkere ruimte een luchtige, lichtere kamer maken. Plaats je ze in een grote ruimte, dan is een aparte speel-, tv- of werkhoek je winst.

Shop in deze stijl

nog meer: styling