WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In de make-over! 3x deze voor-en-na-foto’s wil je zien

Ben jij ook dol op make-overs? Dan ben je bij vtwonen natuurlijk helemaal aan het goede adres. In het programma Weer verliefd op je huis restylen de vtwonen-stylisten elke ruimte in een handomdraai. Een greep uit de mooiste voor-en-na-foto’s, gewoon omdat er niets leukers dan dat is.

Fijne binnenkomer

Stylist Liza gaat in aflevering 3 van seizoen 13 aan de bak in Winkel. Laura en Gert-Jan willen een mix van groen én industrieel voor hun huis. De combinatie van deze totaal verschillende woonstijlen zorgde voor een gedurfd eindresultaat! Bekijk hier het resultaat en alle gebruikte producten van de make-over.

Hard en zacht

Valentin en Marlin uit Heemstede wilden graag weer verliefd op hun huis worden in aflevering 5 van seizoen 13. Stylist Eva gaat aan de slag met industrieel voor hem en zachte natuurtinten voor haar. Bekijk hier het eindresultaat en alle gebruikte items van de make-over in Heemstede.

Keukenwonder

Ook van deze voor-en-na-foto’s gaat je hart sneller kloppen. Wat een verschil maakte stylist Marianne Luning in Hoofddorp in aflevering 4 van seizoen 13. Het contrast qua woonsmaak kon niet groter tussen bewoners Emil en Leonie. Gelukkig is het Marianne gelukt om beide woonstijlen samen te brengen in een rustig maar kleurrijk geheel. Bekijk hier het eindresultaat en alle producten uit de make-over.

Weer verliefd op je huis

In het woonprogramma vtwonen Weer verliefd op je huis zorgen de stylisten voor de mooiste make-overs waardoor de bewoners weer graag thuiskomen. Wekelijks gaan onze stylisten Fietje BruijnMarianne LuningLiza WassenaarFrans Uyterlinde en Eva van de Ven de uitdaging aan. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

nog meer: styling