WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3 tips van stylist Marianne: balans vinden in een bont huis

‘Balans in je kleurpalet vinden is als het maken van een goede soep’, zegt vtwonen stylist Marianne Luning. Ze deed een make-over bij Linda en Norbert in Bussum en toverde daarmee hun onhandig ingedeelde woning om tot een kleurrijk huis waar elke woonfunctie zijn eigen plek kreeg. Ze creëerde balans in een bont huis. Benieuwd hoe ze dit deed? Ontdek het in de video.

vtwonen weer verliefd op je huis Marianne in Bussum

Even wennen, maar razendenthousiast

‘Linda en Norbert hadden aangegeven dat ze pittige kleuren mooi vonden, ze durfden het alleen niet zelf toe te passen’, vertelt vtwonen stylist Marianne. Zelf is Marianne gelukkig niet bang voor kleur, dus kon zij aan de slag met de wensen van het stel. ‘Toen ze het eindresultaat zagen moesten ze even wennen. Dat snap ik natuurlijk wel. Maar ik kan je vertellen, na de eerste schrik waren ze razendenthousiast!’

LEES OOK
Welke kleuren (en producten) Marianne precies gebruikte ontdek je hier

Balans in een bont huis

Met het kleurpalet heeft Marianne dit huis niet alleen een dikke wow-factor gegeven, ze heeft kleur ook gebruikt om balans en verbinding te creëren. Hoe ze dat heeft gedaan legt ze uit in onderstaande video. Daarnaast heeft Marianne een bijzondere tip voor ouders die niet weten hoe ze de speelhoek van hun kind in het interieur kunnen integreren.

KIJK OOK
De aflevering waarin deze make-over te zien was kun je hier terugkijken

nog meer: styling