WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

10x jullie favorieten uit Weer verliefd op je huis

Heb jij dit seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis ook weer trouw voor de televisie gezeten? Dan heb je vast heel veel mooie en leuke producten voorbij zien komen. Dit zijn jullie 10 favorieten, met als bonus een fijne stylingtip. Zo kan ook jij weer verliefd worden op jouw huis!

Favorieten uit Weer verliefd op je huis lichtbox

1. Lichtbox

Met stip op nummer 1 stond dit seizoen van Weer verliefd op je huis de lichtbox. Een lightbox en tekstbord ineen. Letters, cijfers en afbeeldingen; zet jouw favoriete tekst in het licht. Zet de lichtbox op een opvallende plek, in de kast, op een plank of in het raam. Combineren met andere producten hoeft niet, de lichtbox doet zelf het werk! Lees ook: ‘Spelen met letters in je interieur’ 

Favorieten uit Weer verliefd op je huis vissenfles groen

2. Vissenfles

Is het een vaas of is het een fles? De keuze is geheel aan jou! Zet hem op tafel, leeg of gevuld met een eenvoudige bloem of tak. Het liefst in een opvallende kleur, dat steekt mooi af tegen het groen van de vaas. Of geef deze vissenfles en speciaal plekje in de servieskast. En gebruiken als waterfles wanneer je bezoekt hebt, kan natuurlijk ook.

kaarsenhouder varken en paard

3 & 4. Bijzondere kandelaar

Met deze kandelaars van Nordal ga je voor opvallend kaarslicht. Maar ook zonder brandende kaars staat dit varkentje leuk op de vensterbank of in de kast. Met de kandelaar in de vorm van een paard is hij in goed gezelschap.

Ronde spiegel zuiver

5. Ronde spiegel uit Weer verliefd op je huis

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… de ronde spiegel van Zuiver is de mooiste uit televisieland. Mooi van vorm, strak afgewerkt en daarmee een stylish item in bijvoorbeeld de hal. Met een houten plank over de radiator als schoenenplank creëer je één geheel. Hout en hout is altijd een goed idee. Geen spiegel nodig in de hal? Hij hangt ook perfect in de bad- of slaapkamer.

Favorieten uit Weer verliefd op je huis Hanglamp Marrakesh

6. Hanglamp uit Marrakech

Een vleugje Marrakech bij jou thuis. Met deze hanglamp van it’s About RoMi haal je Noord-Afrika naar binnen. Deze lamp laat licht extra mooi schijnen en trekt in iedere ruimte de aandacht. Door het open frame combineert de lamp goed met stoere materialen en robuuste meubels.

Avron vaas uit Weer verliefd op je huis

7. Industrieel vaasje

Het mintgroene aardewerk vaasje van House Doctor combineert prachtig met goud. Steek wat kaarsen aan en je creëert een mysterieus, oosters sfeertje.

Favorieten uit Weer verliefd op je huis wandklok

8. Bijzondere wandklok uit weer verliefd op je huis

Wat vliegt de tijd! Deze mooie wandklok van Karlsson kwam voorbij in aflevering 4. Deze klok van Karlsson mag opvallen, maar heb je liever dat je klok opgaat in het geheel dan kies je voor een klok in dezelfde kleur als de wand. Of combineer de klok met ronde wanddecoratie voor een creatief stilleven op de muur.

wandplank vtwonen

9. Dé vtwonen wandplank

Heb jij de nieuwe vtwonen collectie al gezien? Wij zijn dan ook erg blij dat de grijze wandplank ook tot jullie favorieten behoort! Wandplankjes heb je nooit genoeg, handig voor boeken, vaasjes of waardevolle accessoires. Hang een wandplank in de hal, woonkamer, slaapkamer of badkamer en laat jouw favoriete woonaccessoires hierop pronken.

Favorieten uit Weer verliefd op je huis, multifunctionele mand

10. Multifunctionele rietenmand

Deze rieten mand sluit de top 10 af. De mand is multifunctioneel: zet hem op een houten krukje, het aanrecht of gewoon op de grond. Leuk voor een plant of als opberger voor kranten of plaids.

nog meer: styling