WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een relaxte slaapkamer inrichten doe je zo!

Bombardeer je huis tot comfortzone en begin met de slaapkamer inrichten. De ingrediënten? Men neme een zalig bed, zachte poefs, houten bankjes en een stijlvol kledingrek.

slaapkamer inrichtenslaapkamercollectieslaapkamercollectieslaapkamercollectieslaapkamercollectie

Ja, ik wil een nieuwe slaapkamer inrichten!

Wat zijn, behalve een goed bed, belangrijke basisstukken in je slaapkamer? Een elegante stoel? Check! Een handige kaptafel? Check! Een mooie poef? Check! Een leuk kledingrek? Check! Een stoer nachtkastje? Check! Je vindt ze allemaal in de vtwonen shop.

Goed uitgerust

Een bed krijgt extra uitstraling met een hoofdbord. Behalve een festonsteek of geborduurd hart kun je ook kiezen voor een gecapitonneerd hoofdbord of één met een patchwork van twee kleuren. Deze hoofdborden zijn bekleed met de stoere stof Stonewash. Op deze foto’s wordt gebruik gemaakt van een stijlvol kleurenpalet: oudroze, lichtgrijs, indigo, grijs, grafiet, legergroen en bruin. Hierdoor krijgt de slaapkamer een rustige uitstraling.

Zacht zitten

Ook praktisch in de slaapkamer: een mooie ronde poef of fijne matraskussens. En niet alleen daar… In de woonkamer heb je met deze items er namelijk ook een zitplek bij. Bovendien zijn de matraskussens ook heerlijk om op te luieren in de tuin.

Kledingrek

Maak plaats voor deze handige viervoeter! Want hij is namelijk mooi en praktisch tegelijk. Je kleding voor de volgende dag hang je klaar aan dit kledingrek, zodat je dat niet meer gehaast in de ochtend hoeft te doen. Gemaakt van massief hout en met een friswitte matte laklaag. Bovendien handig als kapstok in je hal!
Bron: vtwonen april 2013 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Fietje Bruijn

nog meer: Slaapkamer