WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Slaapbank en slaapstoel

Het zou fijn zijn als je logees ’s nachts lekker kunnen slapen. Een goed logeerbed is dus geen overbodige luxe. Maar waar laat je nou zo’n ding als je gasten weg zijn? Je klapt het bed eenvoudig weer op. Gewoon ín de bank of ín een stoel. Hieronder vind je tips voor een slaapbank of een slaapstoel. 

Loungeplek tienerkamer - Slaapbank - wehkamp - vtwonen

Slaapbank

Een slaapbank biedt meestal ruimte voor twee logees. De bank kan je uitklappen tot een tweepersoonsbed. Erg zijn tegenwoordig erg veel mooie slaapbanken te koop. Regelmatig verbaas je je zelfs dat er uit zo’n leuk bankje nog een bed kan komen.

Voor een groot overzicht van allerlei slaapbanken die online verkrijgbaar zijn, ga je naar de vtwonen shop.

Slaapstoel

Geen ruimte voor een grote bank? Dan is een slaapstoel de oplossing. Een slaapstoel biedt wel maar ruimte voor één logee maar neemt veel minder ruimte in in je huis. Hierdoor past hij vaak makkelijk naast de bank in de woonkamer, in een hoekje van de studeerkamer of in de kinderkamer. En natuurlijk kies je geen simpele, overduidelijke slaapstoel uit. De stoel moet mooi zijn, lekker zitten en als verrassing ook nog eens in een bed om te toveren zijn.

Slaapstoel maken

Als je geen leuke slaapstoel kunt vinden, dan maak je er zelf één. Zo heel ingewikkeld is dat niet. Komt er iemand slapen, dan is het een bed. En is je gast weg, dan is het met een simpele handeling en heel leuk stoeltje. Het complete zelfmaakplan vind je in de DIY Slaapstoel.

Slaapbankje kinderkamer

Kinderen zijn dol op slaappartijtjes. Met vriendjes geinen en giebelen met vriendinnen. Een slaapbankje op de kinderkamer is dan erg praktisch. En als er geen logees zijn, heeft je kind een bank om lekker op te relaxen.

Shop direct een slaapbank online

Bron beeld: MADE.com

nog meer: Slaapkamer