Oude deur als hoofdeinde bij het bed

beeld vtwonen Beeld

Een oude deur (gekocht bij Schijf Restoric) is ingezet als hoofdeinde van bij het bed, de naturel houtkleur brengt een aangename warmte met zich mee. Boven het bed hangen handgemaakte prints en schetsen van designstudio Curious People. Het houten bedlampje is gekocht bij The Frozen Fountain, de plaid bij Ikea.

Lees verder onder de advertentie


Een rustige basis met deur als hoofdeinde

Indien je dezelfde stijl thuis wilt toepassen, kies dan voor een rustige basis. Maak gebruik van neutrale kleuren, zodat de oude deur als uiteinde van het bed de blikvanger van de slaapkamer wordt. Ook in deze ruimte mogen woonaccessoires toegevoegd worden. Met name muurdecoratie kan de kamer een fijne uitstraling geven.

Een ander bed?

Ook een goed idee: zelf een hoofdeinde maken. In de artikelen geef je bed snel een luxe look met een DIY hoofdeinde en gecapitonneerd hoofdeinde lees je hoe je dit doet. Fluor in de slaapkamer? Of toch iets ongebruikelijks? Het kan allemaal. Laat jij je graag inspireren voordat je een ruimte een make-over geeft? Doe hier dan nog meer inspiratie op voor de slaapkamer en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Meer dan je denkt waarschijnlijk!

Lees verder onder de advertentie

Shoppen in de stijl van?


Bron: vtwonen januari 2013 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Nanouk van Ramshorst