Good night! Start en eindig je dag in stijl met deze nachtkastjes

beeld vtwonen Beeld

Het nachtkastje is – ten onrechte – vaak een beetje het ondergeschoven kindje van de slaapkamer. Er zijn maar weinig mensen die er echt aandacht aan besteden en áls ze dat al doen, dan is het toch vaak meer een praktisch item dan een stijlvolle aanvulling. Tijd om daar wat aan te doen! Want met de juiste nachtkastjes kun je het verschil maken in de slaapkamer. Hoe? Lees snel verder.

Lees verder onder de advertentie

Mooi én praktisch

Stijlvol betekent niet meteen onpraktisch. Neem het nachtkastje van de afbeelding hierboven: het marmer voegt echt iets toe aan het geheel en maakt de kamer meteen luxer. Daarnaast is het nachtkastje ook praktisch, want door het brede oppervlak aan de bovenkant kun je er ontzettend veel op kwijt. The best of both worlds, toch?

LEES OOK
Shopgids: nieuwe nachtkast kopen?

Kies jouw nachtkastje

Als het aankomt op stijl, dan is er genoeg keuze en dat komt vooral omdat je op zoveel plekken nachtkastjes tegenkomt. Kijk bijvoorbeeld eens bij de kringloop op de hoek, waar je dat ene leuke antieke houten tafeltje gewoon voor een prikkie scoort. Maar je kunt ook een woonwinkel inlopen en een nachtkastje in een opvallende kleur aanschaffen. Of beter nog, een oud kastje van zolder halen en zélf met de kwast aan de slag gaan!

Als je echt liever een nieuw exemplaar aanschaft, dan zit je eerder in keuzestress dan dat je eindeloos op zoek bent naar een mooie variant. We zullen een paar van onze favorieten met je delen. Allereerst de Maze Interior F-shelf. Hij valt meteen op door zijn bijzondere vorm. Maar ook de bekende Componibilli kast van Kartell zal je hart stelen met zijn looks. Deze designklassieker maakt van ieder slaapkamer iets bijzonders! Voor de liefhebber van de Scandinavische stijl is er het Georg nachtkastje van Kave Home. Simpel, maar áltijd raak.

Lees verder onder de advertentie

Nu jij! Shop de leukste nachtkastjes…

Lees verder onder de advertentie