Shopgids: manden

beeld vtwonen Beeld

Manden maken opruimen makkelijk én leuk. Rondslingerende rommel, plaids, tijdschriften en zelfs de was kun je in een mand kwijt. Wil je een mand kopen? En ben je benieuwd waar je allemaal uit kunt kiezen? Lees dan snel verder.

Lees verder onder de advertentie

Multifunctioneel

Manden zijn multifunctioneel, je kunt ze overal voor gebruiken. Zo zijn hoge, smalle manden goed te gebruiken als wasmand of voor het opbergen van knuffels en speelgoed. Een ronde, lage mand is ideaal voor het bewaren van plaids en tijdschriften. Berg je ondergoed en sokken op in een kleine mand en zet die in je kledingkast voor meer orde. Wil je rondslingerende spullen in een mand stoppen? Ga dan voor een mand met deksel, dit voorkomt dat de mand rommelig oogt. Als je juist wilt zien wat er in de mand zit, kun je kiezen voor een draadmand. Door het metalen rasterwerk kun je in een oogopslag zien wat je in de mand hebt opgeborgen. Wil je liever een mand voor de sier in huis halen? Zet er dan een plant in. Zo creëer je in een keer een fijne bohemian sfeer in de kamer.

SHOP ALLE MANDEN

Inspiratie nodig?

Of je nu voor een opbergmand, wasmand of siermand kiest: een mand is functioneel én leuk in huis. Je kunt vaak meer met manden dan je zou denken. Laat je hieronder inspireren!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Rotan aan de muur en planten in manden

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

9x de handigste wasmanden

beeld vtwonen Beeld

12x mooie draadmanden

Lees verder onder de advertentie

MEER MANDEN INSPIRATIE

Welk materiaal?

Manden zijn er niet alleen in allerlei soorten en maten, maar ook gemaakt van verschillende materialen. Katoenen, linnen en canvas manden worden vaak gebruikt als wasmand, omdat ze makkelijk opvouwbaar zijn en weinig ruimte in beslag nemen. Een papieren opbergzak met print of gehaakte mand staan leuk in de kinderkamer. Manden van zeegras, bamboe en rotan zijn stevig en geven je interieur een tropische touch. In de keuken doen houten manden het goed, ideaal voor het opbergen van kruidenpotjes. Liever een stoere mand kopen? Ga dan voor een draadmand van metaal.

SHOP ZEEGRAS MANDEN

Lees verder onder de advertentie

Opgeruimd staat netjes!

Niet alleen manden maken opbergen makkelijk, er zijn genoeg andere items te vinden waarmee je huis binnen mum van tijd opgeruimd is. Denk aan opbergboxen, tijdschriftenrekken en planken aan de muur.

BEKIJK MEER OPBERGTIPS