Shopgids: dienbladen

beeld vtwonen Beeld

Op een dienblad kun je meerdere spullen in één keer meenemen. Zo voorzie jij een heel gezelschap van een hapje en een drankje. En wat dacht je van een ontbijt op bed? Ook decoratief doen plateaus het goed en sommige dienbladen zijn al plaatjes op zich. Wat voor soorten dienbladen er allemaal zijn en waar je het leukste dienblad kunt kopen? Dat lees je hieronder.

Lees verder onder de advertentie

Dienbladen: praktisch en decoratief

Dienbladen, ook wel plateaus, zijn ooit ontworpen om spullen op te vervoeren. Ze zijn onmisbaar in huis. Hapjes tijdens een verjaardag, verkoelende cocktails, ’s winters warme chocomel of een ontbijtje op bed. Je hoeft niet bang te zijn om wat te morsen – daar zijn ze voor gemaakt.
Ook handig: een tafeltje waarvan het blad een dienblad is. Zijn de glazen leeg? Dan kun je het dienblad eraf pakken en hem mee naar de keuken nemen. Of leg een groot plateau op een hocker, waardoor die als een soort salontafel dient. Dienbladen hebben niet alleen een praktische functie, ook decoratief doen ze het goed. Zet er bijvoorbeeld kaarsen op, of andere decoratie. En staat het in de weg? Dan geef je het heel makkelijk een andere plek. Geen artikel zo multifunctioneel als een dienblad!

SHOP ALLE DIENBLADEN

Wat voor materiaal?

Van welk materiaal is jouw ideale dienblad gemaakt? Wil je een houten, glazen plateau of metalen dienblad kopen? Zilverkleurig metaal geeft je interieur bijvoorbeeld een chique touch, zink heeft een robuuste uitstraling en dienblad van zwart metaal geeft je interieur een stoere look. Daarnaast is metaal een sterk materiaal – niet onbelangrijk bij een dienblad.

Laat je inspireren

Weten wat je nog meer met een dienblad kunt doen? Kijk voor inspiratie hieronder.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

shopping 5 manieren om een dienblad te stijlen

beeld vtwonen Beeld

bloggers Altijd een feestje met designdienbladen

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

bloggers Koffieleuten in stijl volgens PRCHTG

beeld vtwonen Beeld

shopping Hocker wordt tafel met dienblad

Lees verder onder de advertentie

BEKIJK MEER DIENBLADEN INSPIRATIE

Shop dienbladen

Dienbladen zijn er dus in allerlei afmetingen (van 25×25 cm tot wel 80×80 cm), materialen, kleuren, vormen, van allerlei merken en met verschillende functies. Welk dienblad past in jouw interieur? Bekijk alle dienbladen, schalen en plateaus via de link hieronder.

BEKIJK ALLE DIENBLADEN

Lees verder onder de advertentie