WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onmisbaar: gouden accessoires voor in elk interieur

Of het nu feest is of een gewone dinsdag: goud voelt goed. Pak groots uit of houd het bij kleine details, het kan allemaal. Goud voegt warmte, luxe en extravagantie toe aan het interieur. Het past bij elke kleur, elke stof en elke stijl. Dus, geef ons één reden waarom je niet overstag gaat met gouden accessoires!

vtwonen 10-2019 | gouden accessoires voor elk interieur

Vazen

Steel de show met een vaas van goud! De bijzettafel, salontafel of schouw geef je een luxe uitstraling door er een gouden vaas op te zetten met een simpele bos bloemen. Een paar takken voldoen ook. Eucalyptus, bladeren van een Monsteraplant of pluimen zijn de perfecte combi voor je gouden vaas.

Servies en bestek

Wie zegt dat gouden accessoires zoals bestek of servies alleen voor feestdagen zijn, heeft het flink mis. Waarom niet elke dag luxe uitpakken? Krijg je gasten? Verras ze met gouden servies of bestek. Is weer eens wat anders dan zilver of zwart. En je (zelfgemaakte) maaltijd steekt er ook nog eens chic bij af.

It’s all in the details!

Het hoeft allemaal echt niet zo serieus. Op de salontafel, sidetable of plank in een vitrinekast: geef je interieur een knipoog door hier en daar wat grappige gadgets neer te zetten. Wedden dat de mensen die je op bezoek krijgt dit ook hartstikke leuk vinden? In het goud heb je genoeg keuze!

nog meer: shopping