WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kersthangers aan de tak

De tijd voor Kerst is een tijd vol versieringen binnen en buiten. De kerstboom wordt opgetuigd, met ballen. Maar net zo mooi zijn kersthangers in verschillende vormen. Ook een goed idee: verzamel een paar (al afgebroken) takken uit het bos, zet ze in een zware pot of vaas en hang de takken vol met afwisselende, kleurrijke hangers en lintjes. Hieronder vind je ideeën, zodat je direct aan de slag kunt.

Sissy-Boy kersthangers

Voor originele kersthangers zit je bij Sissy-Boy zeker goed. Hier geen standaard kerstballen, maar hangers in de vorm van tijgers, krokodillen en octopussen. Woon jij in een heus Pippi Langkous-huis en mag jouw interieur net zo zijn? Mix dan kleuren, materialen en vormen. Regels zijn er niet. Enkel dat de items aan een tak opgehangen kunnen worden.

Traditionele Kerst

Ben jij van de tradities en hul jij het interieur elk jaar in dezelfde kleuren? Oftewel groen, rood en goud? Ook dan zijn er voldoende kersthangers verkrijgbaar. Bekijk eens de collecties van Rivièra Maison en HEMA. Niet heel traditioneel, maar zeker bijzonder en passend bij de hangers van Sissy-Boy zijn de hangers van Meri Meri.

Geef de hangers een plek

Je kunt de kerstboom voorzien van een aantal nieuwe hangers, maar die takken in een vaas kunnen er net zo mooi versierd mee worden. Let bij de takken op de zwaarte ervan en plaats ze in een zware vaas op de grond, om te voorkomen dat de vaas omvalt. Heb je gekozen voor lichte takken, dan kun je ze in een vaas op tafel zetten. Stem hierbij wel de hangers af op het tafeltextiel om ervoor te zorgen dat het een geheel blijft. Op zoek naar meer dan kersthangers? Bekijk dan ook eens de kerstverlichting, kerstdecoratie en kerstboomversiering op vtwonen.nl.
Bron beeld: Broste Copenhagen

nog meer: shopping