WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Jij blij, huisdier blij: mooie items voor je viervoeter

Als baasje weet je maar al te goed wat je allemaal moet aanschaffen voor je viervoeter. Jouw huisdier verdient natuurlijk ook het allerbeste. Maar dat je kwaliteit zoekt, betekent niet dat je hoeft in te leveren op de looks. Deze items voor je huisdier hebben het allebei in huis.

Mooie items voor je huisdier

Zachte ondergrond

Ook huisdieren houden natuurlijk van lekker neerploffen. Al zouden ze overal kunnen gaan liggen, de voorkeur gaat toch vaak uit naar een fijne en zachte plek. Sommige huisdieren nemen genoegen met een dikke ondergrond en andere liggen liever behaaglijk op een fluffy vloerkleed of plaid op de bank. De relaxplek van je huisdier neemt vaak een prominente plek in de woonkamer in, dus dan kan ie er maar beter goed uitzien.

LEES OOK
Zo maak je een hondenhok

Om van te smullen

Ook de voerbakjes kunnen niet gemist worden. Gelukkig zijn deze er tegenwoordig in de meest leuke designs te vinden. Op die manier is het geen sta-in-de-weg meer, maar gewoon een leuke toevoeging aan het interieur. Jij blij, huisdier blij! 

Opbergen

Soms zijn huisdieren net kinderen: ze slepen een hoop speelgoed en andere prullaria met zich mee. Dat geldt zowel voor honden als katten: de hoeveelheid speeltjes is eindeloos. Om ervoor te zorgen dat het huis niet ontploft, is een goede opbergplek essentieel. En dat hoeft niet per se achter gesloten deuren, maar als de items voor je huisdier binnen handbereik liggen dan is dat wel zo prettig. 

LEES OOK
Zo maakt je viervoeter het huis niet nóg rommeliger

nog meer: shopping