WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit zijn de leukste kerstcadeaus onder €15,-

It’s beginning to look a lot like Christmas… De Sint is pas nét het land uit en we mogen ons alweer voorbereiden op de kerst. Heb je nog geen idee wat je op je verlanglijstje wil zetten of heb je inspiratie nodig voor een ander? vtwonen is here for you! Dit zijn de leukste kerstcadeaus onder €15,-.

kerstcadeaus

1. Kerst ornament

Kersthanger van Vondels

Oh denneboom, oh denneboom… Staat de kerstboom bij jou tot eind januari (of zelfs langer) in huis? Dan zijn originele kerst ornamenten geen overbodige luxe. Van een Gingerbread house tot gouden wijnfles: de kersthangers van Vondels laten iedere kerstboom stralen. Tip: maak het persoonlijk door iemand zijn of haar favoriete snack of dier als ornament cadeau te doen.

2. Kaars

Kerstboom kaars van Rustik Lys

Breng licht in de duisternis tijdens de gure herfst- en winterdagen. Ga voor een heerlijke herfstige geurkaars, een die knispert als een haardvuur of deze té gekke kerstboom kaars. Leuk om te combineren met andere (geur)kaarsen en kandelaren.

3. vtwonen magazine

vtwonen magazine

vtwonen magazine via Lossebladen.nl

Het tijdschrift van vtwonen is leuk voor jezelf én voor een ander. Scoor nu vtwonen no.12 boordevol feestelijk ingerichte huizen, do it yourself-projecten én nog meer cadeau inspiratie voor op je verlanglijst. Dubbel feest: je krijgt er een gratis bijlage vol gezinshuisinspiratie bij.

4. Kandelaar

Kandelaar droogbloemen van Kwantum

Kandelaren zijn elegante sfeermakers in het interieur. Zo heeft de glazen kandelaar van Kwantum een romantische uitstraling door de witte droogbloemen. Zet meerdere kandelaren op tafel bij elkaar tijdens een chic kerstdiner en mix&match met verschillende kleuren kaarsen voor een speels effect.

LEES OOK
Dit zijn de kersttrends van 2021

5. Plaid

fleeceplaid

Fleeceplaid van Blokker

Zachte plaids: je kunt er niet genoeg van hebben. Wikkel het fleeceplaid van Blokker heerlijk om jezelf heen of drapeer hem over de bank of het bed. Hij is in ieder geval groot genoeg om jezelf mee warm te houden tijdens de koude herfst- en wintermaanden.

6. Fotohouder

Fotohouder van Doing Goods

De Lily Turtle houder van Doing Goods is eens iets anders dan de welbekende fotolijst. Maak het persoonlijk door er een dierbare foto of kaart in te steken en je hebt een origineel kerstcadeau om weg te geven.

7. Koektrommel

Koektrommel van Blond Amsterdam

Presenteer al jouw overheerlijke snoepgoed of koeken in deze té leuke koektrommel van Blond Amsterdam. Ben je van plan de trommel cadeau te doen tijdens kerst? Vul deze dan met fortune coockies, gingerbread koeken of de lievelings lekkernijen van hem of haar. Gegarandeerd dat de trommel binnen no-time op is.

8. vtwonen agenda

vtwonen agenda 2022 zwart

vtwonen agenda via Lossebladen.nl

Het duurt niet lang meer voordat we 2021 volledig achter ons kunnen laten en ons kunnen gaan focussen op een gloednieuw jaar vól nieuwe afspraken en dromen. Bereid je alvast voor met de vtwonen agenda 2022 die vol staat met wooninspiratie. De agenda is verkrijgbaar in het zwart en grijs.

LEES OOK
Deze kerstaccessoires zijn leuk voor December en daarna

9. Waxinelichthouder

Waxinelichthouder van &Klevering

Tijdens de wintermaanden kun je er niet om heen: de prachtig versierde straten en huizen met kerstverlichting. Breng deze gezellige sfeer in huis met waxinelichthouders in de vorm van een grachtenpand. Zet er meerdere bij elkaar en creëer jouw eigen lichtgevende kerstdorp.

10. Vaas

Cheetah vaas van Xenos

Spice it up. Ook tijdens de kerstdagen kan de stoere Cheetah vaas met luipaardprint niet ontbreken. Zet er wat eucalyptus takken en gipskruid in en je hebt een kersttafel waar je U tegen zegt. Zodra de kerst voorbij is, ruil je de takken in voor een vrolijke bos (droog)bloemen of pampas pluimen.

LEES OOK
4x decoratie-idee: pure en serene kerstsfeer

nog meer: shopping