WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Alles wat je nodig hebt voor een opgeruimde hal

‘We zijn thuis!’ *BAM* de voordeur slaat dicht. Nu maar hópen dat de schoenen en jassen niet op een hoopje op de vloer liggen. De hal netjes houden is een never ending story. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om een opgeruimde hal realiteit te maken (en houden). Met deze items wordt de gang opruimen een eitje, zodat je je gasten met een gerust hart kunt ontvangen.

Opbergen in de gang of hal | waar winterjassen opbergen

1. Kapstok

Stalen zwarte kapstok met 5 haken

Kapstok van de Bijenkorf

Vanaf nu geen jassen meer over de stoel. Een hal is geen hal zonder kapstok. Wil je de rust bewaren? Ga voor een eenvoudig design. Heb je een groot gezin? Hang dan meer kapstokken naast elkaar op.

2. Kast

Houten opbergkast met twee deuren en planken

Opbergkast van Goossens

Tassen, paraplu’s, sjaals en handschoenen stop je het liefst weg in een kast. Opgeruimd staat netjes. Bovenop een mooie vaas met bloemen en het entree is klaar! Deze kast vind je hier.

3. Deurmat

Zwarte grijze deurmat zodat je droog naar binnen loopt

Deurmat van Bol.com

Een schone hal begint bij een goede deurmat. Want niets is irritanter dan vuil dat mee naar binnen komt. Met deze droogloopmat kan de stofzuiger een dagje langer in de kast blijven staan.

4. Schoenenkast

Zwarte schoenenkast met gouden poten

Schoenenkast van Made

Het is einde verhaal met zwervende schoenen. Alle schoenen zijn uit het zicht met deze schoenenkast van Made. Ga je voor deze grijze, of durf je een van de andere kleuren aan?

LEES OOK
Zo betrek je de hal bij de woonkamer

5. 2-in-1 kast

grote houten rotan opbergkast met hangdeel

2-in1-kast van Sissy-Boy

De perfecte oplossing voor een kleine gang. Veel opbergruimte én een hanggedeelte voor de jassen. Deze kast heeft het. En met de rotan deuren wordt het geen muffe boel.

6. Schoenenrek

groen schoenenrek met drie lagen

Schoenenrek van de Bijenkorf

Geen plek voor een schoenenkast? Dan is een schoenenrek een perfecte oplossing om wel een opgeruimde hal te realiseren. Dan hoef je niet meer bang te zijn dat je struikelt over een vergeten schoen.

7. Bankje

Groen bankje suede bekleding

Zitbankje van Naduvi

Nooit meer hinkelend je schoenen aantrekken met een bankje in de hal. Ook handig om even snel je tas op te zetten of na het boodschappen doen op neer te ploffen. Je vind ‘m hier!

8. Spiegel

grote ronde spiegel met organische vorm

Spiegel van Goossens

Nog even kijken of je haar goed zit voordat je de deur uitgaat. Deze spiegel met organische vormen past in ieder interieur. En door de reflectie van de spiegel lijkt de hal groter. Mooi meegenomen!

LEES OOK
5x opruimtips van vtwonen stylist Liza

9. Sidetable

zwarte stalen sidetable met opbergvak en lade

Sidetable van Made

Altijd je sleutels kwijt? Zorg voor een vaste plek waar je ze altijd terug kunt vinden. Deze sidetable met opbergruimte maakt de entree huiselijk en is ook handig!

10. Fotolijstjes

houten fotolijst met gedroogde bloemen

Fotolijstje van Sissy-Boy

De gang is het eerste wat mensen zien als ze door de deur stappen. En iedereen weet: een eerste indruk is belangrijk. Maak van je hal een feestje met mooie lijsten en persoonlijke foto’s.

LEES OOK
Zo maak je de perfecte fotowand

nog meer: shopping