5x een stijlvolle badkamer

beeld vtwonen Beeld

Toegegeven, de badkamer krijgt niet altijd de volledige aandacht. Er zijn ruimtes in het huis die we vaker en misschien liever inrichten. Toch breng je uren in deze kamer door. Dus mag de badkamer eens extra de aandacht krijgen. Bij deze, 5 tips voor een stijlvolle badkamer.

1. Zorg voor voldoende opbergers

De badkamer is bij uitstek de plek om shampooflessen, zeepjes en make-up te bewaren. Echter kunnen deze items rommelig ogen. Voorkom dit en kies voor stijlvolle opbergers, waarin je iets minder mooie badartikelen opbergt. De mooiste bodylotions en nagellakpotjes zet je naast de wasbak of in de vensterbank. Tip! Het merk OYOY heeft kleurrijke en praktische accessoires voor in de badkamer.

beeld vtwonen Beeld

2. Creëer licht in de badkamer

Een raam in de badkamer is ideaal. Al is het alleen voor frisse lucht en om condens weg te laten trekken. Een vensterbank bij het raam? Lucky you! De vensterbank is de ideale opbergplek om mooie flessen bodylotion en douchegel te plaatsen. Houd het echter wel rustig en kies voor opbergers en accessoires in lichte kleuren. Geen raam in de badkamer? Kies dan juist voor lichte tinten, zodat de kamer rustig en overzichtelijk oogt.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

3. Voeg een dosis humor aan de badkamer toe

Het klinkt wellicht heel onbelangrijk, maar leuk is het echter wel. Humor in de badkamer in de vorm van een spreuk of quote maakt het veel aangenamer om uren in de badkamer door te brengen. Quotes vind je al op wasmanden, toilettassen en andere opbergers. Uiteraard is een tekstbord of ingelijste spreuk ook een goed idee. Let hier echter wel op dat deze muurdecoratie bestand is tegen vocht.

beeld vtwonen Beeld

4. Kies voor functionele badkameraccessoires

De kans is klein dat jouw badkamer formaat balzaal heeft. Daarom is het belangrijk dat de accessoires die je aan deze ruimte toevoegt grotendeels functioneel zijn. Uiteraard kun je de muur voorzien van muurdecoratie, omdat het weinig ruimte inneemt. Maar een stoel is bijvoorbeeld niet heel handig, kies daarvoor in de plaats voor een krukje. Het merk Menu staat bekend om functionele én prachtige producten. Bekijk dus zeker eens de collectie.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

5. Stem alle badkameraccessoires op elkaar af

Kies je alleen voor lichte tinten in de badkamer, dan zit je altijd goed. Wil je echter wel kleur, zorg er dan voor dat de kleuren bij elkaar passen. Blauwtinten zijn populair in 2016. Maar ook op de kleur groen zijn we nog lang niet uitgekeken. Het merk Meraki heeft een fijne collectie badartikelen die altijd matchen met jouw badkamer. Bovendien zijn ze ook heel fijn in gebruik.

Ga voor een stijlvolle badkamer met deze items:

Lees verder onder de advertentie