WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x anders: het wandrek

Je kunt er niet omheen: het wandrek is populair. In verschillende vormen, dus je kunt het item in verschillende ruimtes plaatsen of ophangen. Weg met die lege muur, hallo nieuw interieur! Iets anders aan de muur kan namelijk voor een groot verschil in uitstraling zorgen. Maar welke soort kies je? Hieronder 3 mogelijkheden.

Memobord wandrek

Heb je weinig ruimte in de kamer, maar wil je wel ergens notities kwijt? Dan is een memobord wandrek geschikt. Hang de muurdecoratie op in de keuken voor boodschappenlijstjes of in de woonkamer voor posters, kaarten en briefjes die gezien mogen worden. Wil je het memobord persoonlijker aankleden? Bevestig er dan foto’s aan. Tip! Een memobord is zeer geschikt om cadeau te doen. Met en zonder persoonlijke notities erbij.

Wandrek met planken

Wil je graag extra opbergruimte? Kies dan voor een rek met planken. Ook dit exemplaar kan door het hele huis opgehangen worden. In tegenstelling tot het memobord wandrek kun je dit wandaccessoire ook als nachtkastje gebruiken. Belangrijk bij de styling van dit rek is om de kleuren van de accessoires op elkaar af te stemmen. Zo blijft het rek netjes en overzichtelijk. Vind je dit lastig? Je kunt er ook voor kiezen om opbergdozen en andere opbergers in te plaatsen voor kleine accessoires.

Staand wandrek

Een wandrek hoeft niet altijd aan de muur bevestigd te worden. Je kunt ook kiezen voor een staand exemplaar. Net zoals het plankenrek voor aan de muur is ook dit exemplaar geschikt voor als je opbergruimte nodig hebt. Het voordeel van een staand rek ten opzichte van de andere soorten rekken is dat dit rek gemakkelijk verplaatsbaar is. Wissel je graag van interieur? Dan is dit accessoire dus zeker een aanrader. Meer moois voor aan de muur? Bekijk hier alle muurdecoratie, waaronder letterbakken, wandpanelen en wandplanken.


Bron: 1. vtwonen – 2. Woood – 3. Tenzo

nog meer: shopping