15x kapstokhaken

beeld vtwonen Beeld

Of je nu een jas, sjaal of tas wilt ophangen, kapstokhaken zijn altijd handig aan de muur. Bovendien geef je met leuke haken direct karakter aan de wand én de ruimte. Nog een groot voordeel: jassen zullen niet meer rondslingeren. Belangrijk, want van rommel in huis wordt (bijna) niemand gelukkig.

Lees verder onder de advertentie

Populaire knopen

Knopen in het interieur zijn een trend. Het is daarom niet gek dat Muuto kapstokhaken van houten knopen heeft ontworpen. Verkrijgbaar in een kleine en grote variant, zodat je er ook wat zwaardere jassen aan op kunt hangen. Doordat ze van eikenhout gemaakt zijn passen ze in elk interieur. Ook het merk HK Living heeft op deze trend ingespeeld, want ook in hun collectie shop je verschillende soorten knoophaken.

Vliegende haken

Geen ruimte meer aan je wand? Hang dan de vliegende haken van Goods op aan je plafond. Je kunt ze zo hoog of laag hangen als je zelf wilt, waardoor je je ruimte efficiënt gebruikt. Handig toch? Wil je je graag eerst goed oriënteren, voordat je wat nieuws aan de muur hangt? Bekijk dan hier alle kapstokken en hier alle kapstokhaken.

Onze favoriete kapstokhaken: