WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x de mooiste nachtkastjes

Het nachtkastje is al jaren favoriet voor naast het bed. Niet gek, want je kunt er van alles meedoen. Zo is het nachtkastje ontzettend functioneel om je boek of bril op te leggen en met een mooi nachtlampje erop, maar kun je het ook ter decoratie in de slaapkamer zetten. Fijn, handig en leuk! En tegenwoordig is het helemaal niet gek om het nachtkastje te verplaatsen naar de gang of woonkamer. Een musthave meubelstuk dus! Reden voor ons om de mooiste nachtkastjes te selecteren.
12x de mooiste nachtkastjes - HK Living

Wit nachtkastje

Een wit nachtkastje past in elk interieur. Niet opvallend, maar strak en mooi. Fijn als je graag een lichte kamer hebt. De keuze aan witte nachtkastjes is enorm, het liefst nog hoogglans. Kies bovenin voor wit en bekijk alle witte nachtkastjes.

Zwarte nachtkastjes

Natuurlijk zijn er ook heel veel zwarte nachtkastjes. Deze hebben we het liefst in een hoogglans uitvoering, maar je kunt ook voor een zwarte houten kiezen. Liever een andere kleur? Kies bovenin de kleur die je zoekt en je krijgt direct een overzicht van alle zwarte kastjes die er te koop zijn.

Houten nachtkastjes

Naast zwart en wit kun je kiezen voor hout. Er zijn heel veen soorten houten nachtkastjes: modern en strak of juist ouderwets. Daarnaast zijn er veel soorten en kleuren hout, ga je voor licht of voor donker? Het mooist is misschien wel om een nachtkastje in dezelfde kleur als je bed te kopen, maar voor een opvallend effect kies je juist voor een andere kleur. Denk ook eens aan een exemplaar van steigerhout. Steigerhouten meubels zijn namelijk enorm populair. Houd je meer van romantiek en ben je op zoek naar een brocante nachtkastje? Kijk dan eens bij het merk California, ideaal voor een landelijke slaapkamer.

Design nachtkastje

Ook design nachtkastjes kun je online bekijken en kopen. Merken als Kare Design of Kartell hebben fijne exemplaren die perfect passen in het moderne interieur. Op zoek naar nog meer design? Kijk dan eens bij al onze design kasten. Wil je geen klassiek nachtkastje? Bekijk dan hier 6 alternatieven voor het klassieke nachtkastje.

Boxspring nachtkastjes

Bij een boxspring vind je vaak bijbehorende nachtkastjes voor ernaast, die kun je er dan direct bijkopen. Kijk maar eens bij onze boxsprings, daar kun je vaak ook de bijbehorende boxspring nachtkastjes vinden. Natuurlijk kun je ook andere exemplaren kopen en zelf een combinatie maken. Dat geeft iets meer van jezelf aan de inrichting van je slaapkamer.

Shop de mooiste nachtkastjes online:

Bron beeld: HKliving

nog meer: shopping