WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: woondecoratie

Woondecoratie maakt je interieur helemaal af: een vaas bloemen fleurt de boel direct op, fotolijsten geven je huis een persoonlijke touch en kaarsen zorgen voor warmte en sfeer. Vaak is alleen het veranderen van een paar accessoires genoeg om de ruimte een hele nieuwe uitstraling te geven. Ben je benieuwd uit wat voor soort woondecoratie je allemaal kunt kiezen? En wat het beste bij jouw interieur past? Ontdek er alles over in deze shopgids.

woondecoratie

Woonaccessoires

Glazen stolpen, ladders, fotolijstjes, vazen, kandelaars, dienbladen, ornamenten… er zijn zoveel soorten woonaccessoires dat het soms knap lastig is om te kiezen. Voorkom dat je huis bomvol spulletjes staat door jezelf af te vragen waar je je woondecoratie wilt neerzetten en of het ook daadwerkelijk iets toevoegt aan je interieur. Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Laat je dan inspireren door het interieur van anderen bij onze binnenkijkers.

Inspiratie

In welke woonstijl voel jij je thuis? Wil je nieuwe woondecoratie kopen, maar heb je niet zo’n groot budget? Ook met een klein budget, kun je grootse verandering creëren. Hieronder vind je een aantal tips over stylen voor een prikkie. Zo wordt het veranderen van je huis leuk én goedkoop!

Woonstijlen

Bij iedere woonstijl passen andere accessoires. Heb je een basic interieur? Ga dan op zoek naar tijdloze en persoonlijke items. Een industriële woonstijl vraagt juist om grove en stoere woonaccessoires. Denk dan aan een fabriekslamp of metalen vaas. Bij een romantisch interieur kun je gaan voor pastel kleuren, zachte materialen en brocante accessoires. Hou je meer van modern? Kies dan bijvoorbeeld voor lichte kleuren of een paar opvallende accessoires. Vind je het lastig om een stijl te vinden die bij jouw persoonlijkheid past? Doe de test en ontdek woonstijl bij jou past. 

Groen in huis

Planten en bloemen in huis zetten is altijd een goed idee! Ze maken een ruimte niet alleen gezellig, ze zorgen ook voor meer zuurstof in je huis. En daarvoor hoef je echt niet groot te wonen: beide hoeven niet veel plek in te nemen. Zet bijvoorbeeld een kamerplant in de vensterbank of zet een bosje bloemen op een mooie vaas. Shop er een paar mooie potten en vazen bij en je kamer is in no time opgefleurd. Geen groene vingers? Er zijn gelukkig ook genoeg mooie imitatiebloemen en -planten te vinden.

nog meer: