Shopgids: tijdschriftenrekken

Met een tijdschriftenrek zorg je ervoor dat er geen papier meer door het huis slingert, en dat je je favoriete krant of magazine altijd meteen kunt terugvinden. De meeste tijdschriftenrekken zijn van metaal, maar als je dat wilt, kan ook een houten tijdschriftenrek jouw interieur sieren. Hieronder lees je welke soorten tijdschriftenrekken er zijn en welk design tijdschriftenrek het beste bij jou past.

Hangend of staand

Tijdschriftenrekken zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je een tijdschriftenrek dat je aan de wand kunt bevestigen, zodat het geen kostbaar vloeroppervlak inneemt? Of ga je liever voor een staand tijdschriftenrek, zodat je makkelijk door al je tijdschriften kunt bladeren? Met een staand tijdschriftenrek maak je je tijdschriften tot een onderdeel van je interieur. De keuze is reuze.

Tijdschriftenrekken inspiratie

Als je eenmaal zeker weet dat een tijdschriftenrek een goede opbergoplossing is in jouw interieur, kun je beginnen met keuzes maken. Hoe style je zo’n tijdschriftenrek nu het best? En hoe maak je zelf een stijlvol tijdschriftenrek? Meer inspiratie en DIY’s vind je hier.

Ga voor hout

Met een houten tijdschriftenrek breng je een nieuw rustiek item in je interieur. Vooral rustige kleuren als wit, zwart en grijs zijn populair. Een tijdschriftenrek van hout kun je neerzetten of juist ophangen. Ga je liever voor goud? Kies dan voor een goudkleurig tijdschriftenrek van metaal. Met een vtwonen tijdschriftenrek zit je altijd goed.

Tijdschriftenrek kopen

De keuze aan tijdschriftenrekken is groot, maar alleen jij weet wat goed past binnen jouw interieur. Met een tijdschriftenrek van bijvoorbeeld Woood, House Doctor of Riverdale zit je altijd goed. Of ga voor een tijdschriftenrek van vtwonen. Zo heb je altijd jouw favoriete magazines binnen handbereik.