WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: tijdschriftenrek

Met een tijdschriftenrek zorg je ervoor dat er geen papier meer door het huis slingert en dat je je favoriete krant of magazine altijd meteen kunt terugvinden. De meeste rekken zijn van metaal, maar je kunt bijvoorbeeld ook een houten tijdschriftenrek kopen. Hieronder lees je welke soorten tijdschriftenrekken er zijn en welk design het beste bij jou past.

tijdschriftenrek

Hangend of staand tijdschriftenrek

Tijdschriftenrekken zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je een tijdschriftenrek dat je aan de wand kunt bevestigen, zodat het geen kostbaar vloeroppervlak inneemt? Of ga je liever voor een staande versie, zodat je makkelijk door al je tijdschriften kunt bladeren?

Tijdschriftenrek stylen

Als je eenmaal zeker weet dat een tijdschriftenrek een goede opbergoplossing is in jouw interieur, kun je beginnen met keuzes maken. Hoe style je zo’n rek nu het best? En hoe maak je er zelf eentje? Meer inspiratie en DIY’s vind je hier.

Ga voor hout

Met houten tijdschriftenrekken breng je een nieuw rustiek item in je interieur. Vooral rustige kleuren als wit, zwart en grijs zijn populair. Een rek van hout kun je neerzetten of juist ophangen. Ga je liever voor goud? Kies dan voor een goudkleurig exemplaar van metaal. En met een vtwonen tijdschriftenrek zit je natuurlijk altijd goed.

Tijdschriftenrek kopen

De keuze aan tijdschriftenrekken is groot, maar alleen jij weet wat goed past binnen jouw interieur. Kijk eens bij de tijdschriftenrekken van bijvoorbeeld Woood, House Doctor of Riverdale. Of ga voor een tijdschriftenrek van vtwonen. Zo heb je altijd jouw favoriete magazines binnen handbereik.

nog meer: