Shopgids: sprei

Geef je slaapkamer een luxe hotel uitstraling met een sprei. Het geeft je bed nét dat beetje extra. Ga er voor eentje die past bij het kleurenpalet van jouw slaapkamer. Ook leuk: schaf verschillende spreien aan, voor ieder seizoen één. Zo heb je iedere keer een heel nieuwe look in de slaapkamer.

Een sprei voor iedere stijl

Met een beddensprei in een effen kleur hou je je interieur rustig. Kies voor een natuurlijke tint, of breng juist met een sprei wat kleur aan in je slaapkamer door middel van een sprei met een drukke, grafische print neer te leggen. Wil je regelmatig iets anders op je bed? Dat is niet erg! Het leuke is juist dat je iedere keer kunt veranderen van beddensprei. Ga ’s zomers voor een sprei in een vrolijke tint zoals fris geel en tijdens koudere dagen voor één met een diepe, warme kleur, zoals bordeauxrood.

Welke afmeting?

Welk materiaal?

Bij het kopen van een sprei heb je de keuze tussen allerlei materialen. Een katoenen bedsprei voelt zacht aan, is licht van gewicht en kan in de wasmachine. Een beddensprei van fleece houdt de warmte goed vast. Een natuurlijk alternatief voor fleece is wol. Een wollen bedsprei houdt je heerlijk warm in de winter als je hem als extra deken gebruikt. Wol is een natuurlijk materiaal dat goed isoleert. Dat betekent dat het ook ’s zomers een fijn materiaal is als sprei: dan blijft het lekker koel.

Inspiratie

Hoe creëer je sfeer in je slaapkamer met een sprei? Laat je inspireren door mooie voorbeelden van slaapkamers met luxe spreien.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties